Ghibstock 6

Home $ Festivaluri $ Ghibstock 6

by | May 4, 2015 | Festivaluri

Clubul de iniţiativă comunitară „IMPACȚIIII”, al Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” vă invită sa luaţi parte şi în acest an la evenimentul caritabil devenit tradiţie în randul tinerilor clujeni, Ghibstock. Festivalul Ghibstock din acest an, ajuns la cea de-a 6-a ediţie, va avea loc în curtea Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”.

Anul acesta, pe scena Ghibstock vor urca nimeni alții decât Blazon, Gojira&Planet H, Mushroom Story, Shiver (rezidentul Disco Modern), dar și tinerele trupe câștigătoare Battle of the Bands: Gecko și Get Loud. Ba mai mult, ediția a 6-a aduce o a doua scenă, în zona de Graffiti, pe care cele mai tari piese ale momentului vor fi mixate de către Dodo și de către câștigătorul Battle of the DJs.

Dar dacă muzica nu e singura atracție pentru care vei veni, poți oricând să înveți să mixezi la workshop-ul lui Shiver, să te bagi la o mega bătaie cu apă, să înveți să bați la tobe sau pur și simplu să te relaxezi în grădina special amenajată pentru acest eveniment.

Iar pentru cei cu mai multă energie avem, ca în fiecare an, activități sportive precum: podul indian, panoul de cățărat sau veverița zburătoare.

Așa cum bine știți deja, festivalul își propune să îndrepte și probleme ale comunității, prin caracterul său caritabil. Așadar, cu fondurile strânse în acest an, Clubul de inițiativa comunitară „IMPACȚIIII” va realiza o campanie de sprijinire a eforturilor antreprenoriale ale locuitorilor din mediul rural, redefinirea meșteșugurilor tradiționale și conectarea tineretului din mediul urban la tradiții, prin workshop-uri specifice, concursuri de proiecte și implementarea de strategii educaționale în domeniul antreprenorial.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!