Architecture Conference&Expo sau cum inovația se îmbină cu tradiționalul

Home $ Știri Cluj $ Architecture Conference&Expo sau cum inovația se îmbină cu tradiționalul

by | Sep 21, 2015 | Știri Cluj

Cel mai mare eveniment din Transilvania dedicat arhitecților și specialiștilor din domenii conexe, va aduce la Liberty Technology Park peste 250 de arhitecți și peste 20 de companii din domeniile conexe arhitecturii. Evenimentul va include și dezbaterea pe tema Prezervarea Patrimoniului Arhitectural, Restaurări și Reconversii Inovatoare.

Arhitecții au posibilitatea de a-și promova în cadrul evenimentului proiectele arhitecturale în cadrul expoziției de proiecte Hall of Fame; termenul limită pentru înscrierea proiectelor este 24 septembrie, iar informațiile cu privire la regulament si bilete pot fi găsite pe site-ul evenimentului.

Arhitecții beneficiază de intrare gratuită cu înscriere în prealabil și în limita locurilor disponibile.

Dezbateri și prezentări, speakeri de renume

12 speakeri din țară și din străinătate și-au confirmat prezența la eveniment. Arhitecții Bas ten Brinke (70F), Charles Phu (Office for Architectural Culture), Caroline Fernolend (Mihai Eminescu Trust), Iulia Stanciu (STARH), Niculae Grama (membru Pictogram), Miruna Pavoni (Pavoni Studio), Robert Farczadi (Project A), Alexandra Stoica (Das Engineering), Daniel Popa (Reynaers), Simion Ștefan (Alukoenigstahl) și Alin Popescu (CENIT) vor susține prezentări în cadrul evenimentului.

Restaurări și reconversii – Turul Liberty Technology Park

Deoarece tematica generală a evenimentului este legată de restaurări și reconversii, arhitecții sunt invitați să ia parte la turul locației Liberty Technology Park, fosta fabrică Libertatea care a fost restaurată și reconvertită în spațiu de birouri. În cadrul evenimentului va fi inaugurat corpul D al clădirii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!