Frenchmania Tour @ Club NOA

Home $ Articole $ Frenchmania Tour @ Club NOA

by | Mar 11, 2016 | Articole

Frenchmania Tour

Evenimentul forte al Lunii Francofoniei la Cluj va fi reprezentat de concertul FRENCHMANIA susţinut de KEO şi Alexandra Ungureanu. Iniţiat de Institutul Francez din România, FRENCHMANIA este un proiect inedit care promovează limba franceză prin intermediul muzicii.

Un concert 100% live susţinut de KEO şi Alexandra Ungureanu alături de invitatul lor special Dudu Isabel (Seven). Intrarea este liberă.

În preambulul concertului, Keo şi Alexandra Ungureanu vor fi, de asemenea, prezenţi la cea de-a o doua ediţie a picnicului poetic #HAIKUNOI2016, găzduit de Institutul Francez Cluj. Vineri, 18 martie, între orele 12-14, vă invităm să creaţi un haiku în limba franceză şi să savuraţi, la schimb, o cafea şi un cannelé bordelais. Publicaţi poemele voastre pe Facebook, adăugând hashtag-ul #Haikunoi2016 şi petreceţi un moment à la française cu Keo şi Alexandra Ungureanu.

Concertele  FRENCHMANIA fac parte din campania „BY THE WAY și eu vorbesc limba franceză”, iniţiată de Institutul Francez din România cu scopul de a promova plurilingvismul și o francofonie activă, modernă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!