Jaxx Rock Battle @ Parcul Cetățuie - Evenimente din Cluj Napoca
Concursuri

Jaxx Rock Battle @ Parcul Cetățuie

Jaxx Rock Battle

Jaxx Rock Battle și-a ales concurenții și dă start competiției intre 2-22 mai 2016 în cadrul Zilele Clujului 2016 – Orașul Trăiește. Clujenii și nu numai vor putea să își susțină favoriții în câștigarea pentru marele premiu de 1000 de Euro. Aflat la cea de a patra ediție, anul acesta vor concura 20 de trupe din întreaga țară.

Ediția de anul acesta a Jaxx Rock Battle îi va avea în juriu pe: Aminda (vocal coach și participantă la Vocea României), Patriciu Pop (pianist, producător muzical, vocalist şi orchestrator), Dudu Isabel(solistul trupei Seven), Răzvan Krivach (câștigător al Cerbului de aur, membru al trupei Seven) Richard Bordea (chitarist, membru al trupei Costi Cămărăşan Band) și Tudor Runcanu (realizator de emisiuni radio, muzician).
Competiţia a pregătit și câteva momente muzicale speciale pentru publicul prezent la eveniment, concerte cu foștii câștigători Jaxx Rock Battle, dar și multe momente inedite dedicate publicului larg precum: activități și workshop-uri creative, rock fashion și multe alte surprize.
ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.