5 lucruri pe care să le faci săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ 5 lucruri pe care să le faci săptămâna aceasta în Cluj

by | Jun 7, 2016 | Recomandări

Săptămânile încep să fie din ce în ce mai pline, iar puterea de decizie scade de multe ori în funcție de variabile: timp, buget, bilete disponibile, evenimente speciale… și multe altele.  Așadar, începem o serie de recomandări săptămânale, în care subliniem lucruri care se întâmplă în Cluj-Napoca sau lucruri de care poate nu aflăm în evenimentele obișnuite din calendar. Scopul este să economisiți timp și să vă bucurați cât mai mult de ceea ce are orașul ăsta de oferit.

Lansează lampioane în Piața Unirii!
Vineri se desfășoară un proiect de strângere de fonduri pentru o cauză nobilă, mai exact, pentru Fundatia Derzzellas. Aceasta se ocupă de susținerea copiilor care nu au parte de un drum usor, un țel cu adevarat onorabil, pe care Interact îl susține cu desavârșire. Evenimentul este aici.

Vezi “Lacul Lebedelor” în premieră pe o scenă special amenajată!
Chiar pe… lacul Parcului Central. Nu cred că m-aș fi gândit vreodată că aș putea să văd un asemenea spectacol outdoor, și în perfectă concordanță cu titlul. Evenimentul are loc sâmbătă și face parte dintr-o mică stagiune în aer liber a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, detalii găsiți aici.

Afuckingmazing #LaculLebedelor #operaromana

A photo posted by Adina Oros (@orosadina) on

Aleargă la The Color Run.
Tot sâmbătă are loc alergarea aceea plină de culoare, cu muzică celor de la Kiss FM în background. Dacă ai fost la edițiile anilor trecuți, nu mai trebuie să fii convins. Dacă nu, e timpul să-ți faci niște amintiri inedite! Evenimentul aici.

#thecolorruncluj #colorrunn2015

A photo posted by @isabela.sirghe on

 

Petrece un weekend la castel.
Deși sintagma seamănă cu cea din cadrul TIFF, festival ce tocmai a plecat din Cluj spre Sibiu, este vorba despre Barock 2016. Concerte, expoziții, ateliere meșteșugărești și de creație, activități și spectacole pentru copii, teatru, filme, tururi ghidate, proiecție cartată… și multe altele. Programul complet îl găsiți aici.

#tiffmoments #bontida #cluj#castelulbanffy

A photo posted by Cristina Beligăr (@cristi_bel) on

 

Încearcă noul meniu de la Charlie.
Nu cred că poate fi ceva mai relaxant decât să-ți închei ziua cu o cină în splendoarea Pieței Muzeului. Teaser-ul arată extraordinar, nu poate da greș nici la gust. Rămâne să ne convingem!

Așadar, tu ce plănuiești să încerci săptămâna aceasta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!