Stiri

Photo Marathon pune în mișcare arta fotografică la Cluj-Napoca

Desfăşurat în perioada 13-16 octombrie la Cluj-Napoca, Photo Marathon aduce în acelaşi loc peste 300 de pasionaţi de fotografie din zona Transilvaniei, oferindu-le astfel o experienţă unică şi completă printr-un maraton de expoziții, workshop-uri și fotografie.

Evenimentul urmărește să ofere o experiență amplă pasionaților de fotografie și pregătește un maraton de 4 zile în care aceștia pot experimenta arta fotografică în spații neconvenționale, într-o manieră inedită.

photo-marathon

Elementul care pune în mișcare întregul concept este reprezentat de competiția foto, unicul eveniment de acest tip din Transilvania. Astfel, timp de 8 ore, participanții trebuie să realizeze poze care să ilustreze cât mai bine temele propuse de către juriu, fără să modifice în programe de editare rezultatele obținute. Totul se bazează așadar pe spontaneitate, pe imaginație și creativitate, participanții având posibilitatea de a câștiga premii în valoare de 6.000 de lei. În plus, la sfârșitul evenimentului, cele mai bune lucrări din competiție sunt promovate şi expuse timp de 2 săptămâni într-o expoziție specială.

Alături de competiţia fotografică, pasionaţii de fotografie pot participa şi la workshop-urile pregătite pentru ei şi la expoziţiile care vor avea loc în perioada 13-16 octombrie.

Proiectul se află la a doua ediție, după ce în octombrie 2014, au participat peste 120 de fotografi, care au luat parte la workshop-uri și la competiția derulată timp de 8 ore. Vlad Cupșa, Adi Bulboacă sau Laura Bâlc sunt câteva nume de fotografi care vor participa anul acesta la Photo Marathon, expunând lucrări personale, ținând workshop-uri sau jurizând cele mai bune lucrări din concurs.

Pentru a intra în competiția foto, participanții trebuie să completeze formularul de înscriere până pe 12 octombrie și să citească cu atenție regulamentul disponibil pe site-ul photomarathon.ro, acolo unde vor găsi mai multe detalii despre eveniment.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 15

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sat 15

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sat 15

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sat 15

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sat 15

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC