Stiri

Au început înscrierile la cea mai mare competiție foto din Transilvania

Peste 300 de fotografi sunt așteptați la maratonul foto, cea mai mare competiţie foto din zona Transilvaniei, care oferă fotografilor amatori şi profesionişti oportunitatea de a-şi testa limitele şi creativitatea, câştigând premii în valoare totală de 6.000 lei.

Maratonul foto are loc pe 15 octombrie şi cuprinde două competiţii care se vor desfăşura în paralel: una pentru fotografii amatori şi una pentru cei profesionişti. Cei implicaţi în competiţie au la dispoziţie 8 ore pentru a realiza 4 fotografii, câte una pentru fiecare categorie, propusă de juriu şi trasă la sorţi în ziua evenimentului.

photo-marathon

Fotografii înscrişi în competiție trebuie să ţină cont de faptul că imaginile trebuie predate în maximum 8 ore de la startul competiţiei, fără a fi prelucrate în programele de editare (Photoshop, Indesign, Corel etc.). Sunt permise doar editările din aparat, în cazul competiţiei pentru fotografii profesionişti.

Pe lângă premiile oferite, cele mai bune fotografii înscrise vor fi expuse timp de 2 săptămâni în cadrul expoziţiei Photo Marathon’16.
Pentru a intra în competiție, fotografii trebuie să completeze formularul de înscriere până pe 12 octombrie și să citească cu atenție condițiile de participare.

Alături de competiţia foto, pasionaţii de fotografie pot participa şi la workshop-urile pregătite pentru ei şi la expoziţiile care vor avea loc în perioada 13-16 octombrie. Mai multe detalii se găsesc pe photomarahton.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Maratonul foto face parte din evenimentul Photo Marathon, care se desfășoară la Cluj-Napoca în perioada 13-16 octombrie, propunând pasionaților de fotografie un maraton complex ce cuprinde expoziții, workshop-uri și competiții foto.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 23

Kamikaze party @ Caro Club

23 January, 10:00 pm - 24 January, 5:00 am
Wed 23

Unirea Techno

23 January, 10:00 pm - 24 January, 6:00 am
Thu 24

24 Ianuarie 2019 la Cluj-Napoca

24 January, 9:00 am - 9:00 pm
Thu 24

Beluga Signature Tasting

24 January, 5:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC