Au început înscrierile la cea mai mare competiție foto din Transilvania

Home $ Știri Cluj $ Au început înscrierile la cea mai mare competiție foto din Transilvania

by | Sep 26, 2016 | Știri Cluj

Peste 300 de fotografi sunt așteptați la maratonul foto, cea mai mare competiţie foto din zona Transilvaniei, care oferă fotografilor amatori şi profesionişti oportunitatea de a-şi testa limitele şi creativitatea, câştigând premii în valoare totală de 6.000 lei.

Maratonul foto are loc pe 15 octombrie şi cuprinde două competiţii care se vor desfăşura în paralel: una pentru fotografii amatori şi una pentru cei profesionişti. Cei implicaţi în competiţie au la dispoziţie 8 ore pentru a realiza 4 fotografii, câte una pentru fiecare categorie, propusă de juriu şi trasă la sorţi în ziua evenimentului.

photo-marathon

Fotografii înscrişi în competiție trebuie să ţină cont de faptul că imaginile trebuie predate în maximum 8 ore de la startul competiţiei, fără a fi prelucrate în programele de editare (Photoshop, Indesign, Corel etc.). Sunt permise doar editările din aparat, în cazul competiţiei pentru fotografii profesionişti.

Pe lângă premiile oferite, cele mai bune fotografii înscrise vor fi expuse timp de 2 săptămâni în cadrul expoziţiei Photo Marathon’16.
Pentru a intra în competiție, fotografii trebuie să completeze formularul de înscriere până pe 12 octombrie și să citească cu atenție condițiile de participare.

Alături de competiţia foto, pasionaţii de fotografie pot participa şi la workshop-urile pregătite pentru ei şi la expoziţiile care vor avea loc în perioada 13-16 octombrie. Mai multe detalii se găsesc pe photomarahton.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Maratonul foto face parte din evenimentul Photo Marathon, care se desfășoară la Cluj-Napoca în perioada 13-16 octombrie, propunând pasionaților de fotografie un maraton complex ce cuprinde expoziții, workshop-uri și competiții foto.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!