Fabrica de dulciuri @ Polus Center

by | Oct 10, 2016 | Articole

Weekendul acesta, copiii sunt aşteptaţi să petreacă trei zile distractive la Fabrica de Dulciuri de la Polus. Le-am pregătit celor mici poveşti la fabrica de ciocolată, ateliere de dulciuri, ateliere de creaţie, piese de teatru, concerte, premii şi multe alte surprize dulci.

fabrica-de-dulciuri-la-polus-center

Centrul comercial din inima Transilvaniei le-a pregătit micuţilor cel mai dulce şi distractiv weekend din această toamnă. Evenimentul se va desfăşura după următorul program:

Vineri, 14 octombrie
– Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii
18,00 – Poveşti la Fabrica de Ciocolată cu echipa Mini Reactor compusă din Raluca Mărginaş şi Delia Gavlitchi.
19,00 – Spectacol “Magie pentru oameni mari şi cei mici”, orchestrat de Florin Suciu Buh.

Magic Puppet şi Mini Reactor vor deschide porţile unei lumi unde orice este posibil. Spectacolul este destinat tuturor vârstelor şi fiind interactiv, va stârni multe întrebări şi hohote de râs în rândul spectatorilor. Magicianul vă va citi gândurile, va îndoi linguri cu puterea minţii şi va face să dispară obiecte.

Sâmbătă, 15 octombrie
– Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii
13,00-18,00 – Atelierul de dulciuri.
Micuţii vor crea împreună acadele şi brioşe pufoase.

Food Court 18,00
– Teatrul de păpuşi “Scufiţa Roşie”
Spectacolul este o adaptare inedită a textului şi o punere în scenă originală prin diferenţele de stil în crearea acţiunii personajelor, susţinută de o scenografie ingenioasă. De ce o astfel de Scufiţă? Pentru că este nevoie întotdeauna de ceva nou. Pentru că tipul de atenţie şi reacţiile fireşti ale copiilor s-au modificat, iar teatrul de păpuşi trebuie să răspundă prin spectacole care să le capteze interesul şi să provoace râsul.

19,00 – Concert Voltaj Academy şi Rock Academy
Pe scena amplasată în zona de food court a centrului comercial vor susţine un concert elevi ai şcolilor de muzică Voltaj Academy şi Rock Academy. Elevii şcolii de muzică Voltaj Academy au ocazia să participe la workshop-uri periodice susţinute chiar de membrii trupe Voltaj şi de artişti cunoscuţi şi personalităţi din lumea muzicii. Şcoala Rock Academy a fost formată sub egida lui Constantin Cămărăşan, unul dintre reprezentanţii de marcă al ultimei jumătăţi de secol în rockul românesc.

Duminică, 16 octombrie
– Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii
13,00-18,00 – Atelierul de creaţie.
Copiii vor „găti” prăjiturele din playdough şi vor crea cutii de bomboane şi scobitori decorative

Food Court 18,00
– Teatrul de păpuşi “Cipi şi surpriza”
Spectacol realizat după cunoscuta poveste ”Cipi, acest pitic uriaş” de Fodor Sandor. Cipi şi prietenii săi ne invită să râdem împreună de năzbâtiile lor. Spectacolul este destinat tuturor vârstelor, fiind o comedie atât pe gustul copiilor cât şi pe gustul adulţilor curioşi.

19,00 – Concert The Beat
Trupele The Alligators, Breathless, Get Loud, Oveyron şi Vision, ai cărui membrii sunt elevi ai şcolii The Beat, vor susţine un super concert pe scena din zona de food court a centrului comercial. Şcoala THE BEAT s-a născut din dorinţa de a facilita accesul elevilor în învăţarea unui instrument – fie tobe, chitară, voce – fără a se dedica unei şcoli de stat consacrate, unde procesul de învăţare se poate extinde pe mai mulţi ani până la obţinerea unor rezultate satisfăcătoare.

Şi asta nu este tot. Pe parcursul celor trei zile, Tomiţă şi Chiţ-Chiţ vin la Polus şi sunt nerăbdători să îi cunoască pe cei mici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This