Programări contra-cronometru, 10 ore de recrutări intense și peste 2.500 de IT-iști, la Târgul de Cariere în IT de la Cluj

Home $ Știri Cluj $ Programări contra-cronometru, 10 ore de recrutări intense și peste 2.500 de IT-iști, la Târgul de Cariere în IT de la Cluj

by | Oct 28, 2016 | Știri Cluj

Peste 2.500 de persoane au participat joi și vineri, în 27 și 28 octombrie, la Târgul de Cariere în IT de la Cluj. Pasionații și specialiștii IT au avut la dispoziție peste 1.500 de oportunități de carieră, dar și competiții contra-cronometru de programare în C# și .NET dotate cu premii. În perioada următoare, companiile continuă procesul de selecție început la târg și îi vor chema la interviu pe cei mai potriviți candidați care au aplicat la joburile lor.

Companiile participante ne-au transmis că au întâlnit mulți candidați bine pregătiți la această ediție TdC în IT, e vorba despre persoane dornice să-și schimbe actualul job și să treacă la nivelul următor, dar și tineri interesați de joburile mid și entry level. Cei interesați pot aplica în continuare online la joburile afișate pe targuldecariere.ro – spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere (TdC)

80 de persoane și-au testat cunoștințele de programare în cadrul celor două zile de TdC la Speed Coding Challenge. Concurenții au codat contra-cronometru în C#/.NET adaugând funcționalități noi jocului Paquaman, o aplicație creată special pentru această competiție de către programatorii Yardi România. Câștigătorii vor fi anunțați luni, 31 octombrie. Premiile puse în joc sunt în bani și în produse: premiul I constă în 500 de euro, premiul II – vouchere de cumpărături la eMag în valoare de 500 lei, iar câștigătorul premiului III va beneficia de baterii externe și produse promoționale.

Concurenții care au obținut un punctaj bun și doresc să aplice pentru un job în cadrul companiei Yardi vor fi luați în considerare pentru următoarea etapă a procesului de recrutare – spune Eniko Laszlo, PR Specialist la Yardi România.

Iată care sunt câteva dintre companiile care au recrutat în cele două zile de TdC în IT la Cluj: BG Soft, Emerson, Magneti Marelli, Arxia, Bertrandt, Continental, Garmin, msg systems România, Porsche Engineering, Steelcase, Tora Trading Services, Yardi România, Adecco, Banca Transilvania, Bosch, Hanna Instruments, National Instruments, Telenav, Virtual 7.

tdc-it-4 tdc-it-2 tdc-it tdc-it-3

Câștigă o bicicletă Pegas și bea-ți cafeaua la TdC!
Participanții la Târgul de Cariere se pot înscrie în continuare în concursul Pegas. Cei care și-au făcut poze la târg cu bicicleta Pegas intră în concurs dacă o postează public pe Facebook folosind hashtagul

#tdc&bike. Târgul de Cariere continuă săptămâna viitoare la Sibiu (2-3 noiembrie) și Târgu-Mureș (5 noiembrie), iar în 12 noiembrie ajunge la Oradea. Următorul sezon TdC va avea loc în primăvară. Detalii găsiți pe targuldecariere.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!