Revelion 2017 @ Euphoria Music Hall

Home $ Articole $ Revelion 2017 @ Euphoria Music Hall

by | Nov 27, 2016 | Articole

Ca în fiecare an, Euphoria Music Hall va fi locul unde mulţi prieteni se vor întâlni pentru a sărbători noul an. Ne regăsim cu oameni dragi, legăm prietenii noi şi ne bucurăm împreună de ultima noapte din 2016. Ciocnim pentru un an mai bun şi ne lăsăm purtaţi de beat-uri celebre pînă în zori.

Ca de obicei, gastronomia va fi la mare înălţime, iar barurile vor cuprinde toată gama de băuturi alcoolice şi nealcoolice premium.
Oferta de Revelion pentru o persoană este de 150 de lei şi include şampania de la miezul nopţii şi un voucher de 100 de lei pentru băuturi. Biletele se cumpără în prealabil şi se achită integral la Fabrica de Bere Ursus.

euphoria-music-hall-revelion-2017

Avem şi un meniu variat de mîncare, la alegere pentru fiecare participant. Ofertele de preţ pentru platouri şi gustări sunt trecute în dreptul fiecăruia:

PLATOURI RECI – Preţ platou (4 persoane) 89 lei
Platou somom gravlax/ Terina de ardei marinaţi cu vinete coapte şi brânză de capră Canapes cremă de brânză, piure de trufe şi chives / Platou creveţi tempura / Pachete crocante cu legume/ Platou brânzeturi tradiţionale româneşti cu fructe şi seminţe uscate / Platou mezeluri italieneşti: bresonla, mortadella, salsiccia, prosciutto.

PLATOURI CALDE – Preţ platou (4 persoane) 109 lei
Platou pulpe de raţă crocante şi piept de raţă marinat / Platou Euphoria Mixed Grill – ceafă, costiţe, cotlet cu os de porc, antricot şi coastă de vită.

FEL DE BAZĂ
Grilled sea bass with ratatouille – file de biban de mare la grătar servit cu ratatouille de legume şi sos olandez – 39 de lei.
Brie chicken breast – piept de pui în crustă, umplut cu brânză brie, servit cu fasole verde, fasole roşie, porumb baby, alune de pădure prăjite, usturoi şi sos de lămâie – 31 de lei.
Barbeque pork ribs – Coaste de porc marinate în sos Barbeque, servite cu cartofi prăjiţi – 31 de lei.
Grilled beef tenderion with foie gras – muşchi de vită la grătar cu ficat de gâscă, servit cu ananas caramelizat şi sos din vin de Porto şi merişoare – 89 de lei.

DESERT – Preţ platou (4 persoane) 69 de lei
Platou brownies cu fructul pasiunii/ Prăjitură cu piersici, migdale coapte şi cremă de mascarpone / Platou cu fructe proaspete.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!