Horia Brenciu redeschide Euphoria Music Hall

Home $ Știri Cluj $ Horia Brenciu redeschide Euphoria Music Hall

by | Feb 20, 2017 | Știri Cluj

Din 23 februarie vom lua pulsul vieţii de noapte a Clujului la Euphoria Music Hall, care se redeschide într-un spaţiu reînnoit, cu un design mai urban.

Clubul a avut parte de un adevarat “face-lift”, iar noua imagine va fi cu siguranţă pe gustul publicului. Proiecţiile si jocul de lumini vor transforma fiecare eveniment într-un adevărat spectacol. Clubul va avea amenajat şi un al treilea bar, astfel că deschiderea spre scenă şi spre artiştii care performează aici va fi mult mai mare. Pregătiți-vă de nopţi albe, deoarece presiunea acustică va fi dublată odată cu noul sistem. Am putea spune, aşadar, că muzica nu a sunat niciodată mai bine în Euphoria Music Hall!

La inaugurare va urca pe scenă Horia Brenciu, alături de orchestra sa, într-un show care i-a consacrat. Concertul va începe de la ora 22.00.

Horia Brenciu este un entertainer înnascut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB Orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului. Dar va face în egală măsură senzatie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima”, “Hello”, “Inima nu vrea” şi “A naibii dragoste”.

Show-ul marchează 15 ani de Euphoria Music Hall, însă spectacolul nu se opreşte aici. În următoarea perioadă, pe scena clubului vor urca Subcarpaţi, Şuie Paparude, Robin and the Backstabbers, Alternosfera, Grimus, Macanache, Paraziţii, Cred că Sunt Extraterestru şi Grasu XXL.

Biletele pentru concertul Horia Brenciu sunt puse în vânzare la locaţiile partenere – Fabrica de Bere Ursus şi Euphoria Biergarten – la preţ special, de 40 de lei. După epuizarea acestora, biletele vor putea fi cumpărate la intrare, la preţul de 50 de lei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!