Blaj aLive Festival 2017

by | Mar 7, 2017 | Articole

Blaj aLive Festival
4 iunie 2017

Amy Macdonald (UK), Walking On Cars (Irlanda), Lola Marsh (Israel), Alternosfera (Rep. Moldova), Suie Paparude (Ro), Coma (Ro) si Sinoptik (Ucraina) se numara printre primele confirmari Blaj aLive 2017. Aflat la cea de-a cincea editie, festivalul va avea loc pe 4 iunie 2017, pe Campia Libertatii si va oferi fanilor bilete special gandite pentru distractia in gasca.

La Marea Adunare de la Blaj aLive de pe Campia Libertatii, fanii vor putea asculta si dansa in iarba pe ritmurile unora dintre cei mai cunoscuti artisti ai momentului. Cel mai accesibil festival multicultural de la noi va gazdui: 3 scene (Freedom Stage – scena principala, Zona Reggae si Zona Electronica), spatii de lounge si relaxare, food court, parc de distractii, activari si seminarii creative. O calatorie de neuitat pe taramul vibe-urilor bune e promisiunea Blaj aLive 2017.

1 zi de festival cat 2
Anul acesta, pentru a sustine autoritatile locale in eforturile de reabilitare a Campiei Libertatii, festivalul va comasa energia celor doua zile traditionale de concerte si de petreceri intr-una singura si nu va mai include zona de camping, spatiu aflat acum in curs de reamenajare. Din 2018 insa, Blaj aLive va reveni la durata si formatul cu care si-a obisnuit deja publicul, intr-o locatie modernizata si cu un line-up pe masura aniversarii a 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia si a 170 de ani de la Marea Adunare Nationala de pe Campia Libertatii Blaj, din 3/15 mai 1848.

Lucrarile de reabilitare a Campiei Libertatii au inceput pe 1 iulie 2016 si vor fi finalizate in luna mai a anului 2018, in urma unei investitii totale de 5.200.000 de lei, derulate de Primaria Blaj si Consiliul Judetean Alba.

Anul acesta va fi un disconfort pentru cei care participa la festival, pe care eu il consider un disconfort placut, pentru ca efectele acestuia se vor vedea la editia de anul viitor, cand si Campia Libertatii se va ralia, din toate punctele de vedere, la pretentiile si cerintele unui astfel de eveniment, precum Blaj aLive. Lucrarile vor fi finalizate in luna mai 2018, exact inaintea editiei viitoare a festivalului, care va fi una speciala si care va marca asa cum se cuvine implinirea a 170 de ani de la Marea Adunare Nationala de la Blaj si 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia. Reabilitarea Campiei Libertatii este o lucrare delicata, care necesita timp de implementare, o alta investitie de suflet a administratiei locale – a declarat Gheorghe Valentin Rotar, Primarul Municipiului Blaj.

“Blaj aLive pentru toată gașca” – bilete special create pentru distracția cu “gașca de prieteni” sau “în familie” pe Câmpia Libertății

Pentru că distracția e mereu mai mare alături de prieteni, ediția din acest an propune festivalierilor să fie aLive alături de cei cu care petrec cel mai bine, fără ca bugetul să aibă de suferit.

Astfel, biletul pentru ziua de festival va avea prețul de 60 de lei/persoană. Însă, în premieră pentru piața locală, Blaj aLive lansează câteva pachete speciale pentru cei care doresc să vină împreună pe Câmpia Libertății:

3 persoane (acces simultan pe același bilet) – 140 lei (aLive 3)
4 persoane (acces simultan pe același bilet) – 160 lei (aLive 4)
5 persoane (acces simultan pe același bilet) – 190 lei (aLive 5)

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This