U-Banca Transilvania – BC CSU Sibiu

by | Mar 9, 2017 | Sport

U-Banca Transilvania – BC CSU Sibiu

Tichetele pentru meciul din etapa a 4-a a Fazei Top 6 dintre U-Banca Transilvania și BC CSU Sibiu s-au pus în vânzare online. Întrucât meciul se dispută în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, fanii care doresc să achiziționeze bilete online trebuie să acceseze site-ul biletmaster.ro

Prețul unui bilet în fazele superioare ale LNBM este, ca în fiecare an, 20 de lei, iar suporterii vor trebui să ocupe locul indicat pe tichete. Bilete se vor putea achiziționa doar în partea de sus a tribunelor, sectoarele de jos fiind rezervate abonaților.

Abonații care nu și-au ales un loc în Sala Sporturilor ”Horia Demian” vor putea ocupa orice loc liber găsesc în sectoarele de jos, altele decât cele deja rezervate de alți abonați. Îi rugăm în special pe abonați să vină mai repede la sală pentru a-și ocupa locurile.

Biletele pentru meciul U-Banca Transilvania – BC CSU Sibiu se vor pune în vânzare și la casa de bilete în ziua meciului, miercuri, 15 martie, între orele 14.00 – 18.00, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This