The Moon and The Nightspirit & Irfan @ Teatrul Național

Home $ Articole $ The Moon and The Nightspirit & Irfan @ Teatrul Național

by | Mar 17, 2017 | Articole

Două trupe deosebite, care au mai vizitat țărmurile românești, vor crea o seară memorabilă pentru publicul clujean, la Teatrul National “Lucian Blaga” din Cluj.
The Moon and the Nightspirit & Irfan, ne vor încânta simțurile pe data de 20 Aprilie 2017!

The Moon and the Nightspirit – o formație care vine cu o semnatură artistică distinctă care este reflectată atât în muzica compusă de ei, cât și în universul vizual unic care vine ca o completare perfectă pentru compoziții. Compozițiile mistice la care ne putem astepta, vor invita ascultatorul în inima pădurii, o lume de smarald a tărâmurilor nemuritoare, care creează o aura de misticism antic combinată cu o atmosfera de reverie.

Muzica celor de la Irfan este un amestec electro-acustic inspirat de tradițiile sacre balcanice, persane și orientale, cu ritmuri hipnotizante. Una dintre caracteristicile principale ale compozițiilor lor este îmbinarea vocilor etnice feminine minunate cu voci masculine puternice, acompaniate de instrumente neobișnuite (caval, nai, duduk, darbouka, daf, bodhran, riq), pentru a putea călăuzi audiența printr-o călătorie emoțională și spirituală dincolo de spațiu și timp.

THE MOON AND THE NIGHT SPIRIT – Pagan Folk – UNGARIA

IRFAN – Ethereal World Music – BULGARIA

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!