Cei mai buni papanași din Cluj

by | Oct 18, 2017 | Ieși la masă, Recomandări

E o după-masă frumoasă de toamnă, perfectă pentru un start târziu al zilei și o porție de dulce. Asta și pentru că la vreo 3 minute după ce ai deschis ochii realizezi de ce te-ai trezit la ora asta și mai ales, de ce te gândești numai la papanași: ești răcit, iar gustul îți va dispărea în mai puțin de 24 de ore, așa că trebuie să te bucuri cât mai poți. Și să te îndulcești.

Hai să vedem unde găsim cei mai buni papanași în Cluj.
Noi vă prezentăm câteva variante #petestate, voi veniți cu completări și alte recomandări în secțiunea de comentarii.

Cei de la Livada sunt faimoși nu doar pentru că sunt preparați într-un restaurant care nu dezamăgește niciodată, dar și pentru că sunt absolut delicioși. Te-lingi-pe-degete-delicioși, cam așa ceva. Și nici n-au cum să fie altfel când sunt făcuți cu brânză de vaci, dulceață de casă și smântână și nu-ți amintesc de nimic altceva decât de casa bunicii și cât de bine miroasea a mâncare când mergeai la ea. Puteți să-i savurați pe Clinicilor 14, poate aveți norocul și vă sincronizați și cu o seară de muzică live, ceea ce ar fi o adevărată încântare. Momentan nu sunt incluși în meniul de delivery.

Nu doar meniul zilei e vedeta la Lunchbox, iar dacă trăiați cu impresia asta, e clar că nu ați încercat până acum papanașii lor prăjiți, cu gem și smântână. Ce mi se pare mie foarte fain la acest local e că îți oferă posibilitatea de a alege câte bucăți vrei, deci ”să știi să te întinzi cât ți-e plapuma”. Pentru că de câte ori nu vi s-a întâmplat să aveți poftă de ceva dulce, dar să vă treziți puși în față cu o porție imensă, care ajunge în mare parte la gunoi? Prețul per bucată este de 4 lei și puteți comanda până la 4 bucăți. Chiar aici. Choose wisely.

Și dacă credeți că aveți nevoie de mai multe opțiuni, atunci cei de la New Croco ar trebui să fie ținta voastră. La ei găsiți atât papanași cu ciocolată și frișcă, cât și papanași cu gem și smântână, la același gramaj de 160 gr și același preț de 13,5 lei. Având în vedere că nu prea aveți cum să faceți diferența de cost sau cantitate, pur și simplu va trebui să vă hotărâți dacă aveți sau nu chef de frișcă. Pentru mine cel puțin, acesta e aspectul diferențiator. Puteți comanda direct aici, sau le puteți face o vizită în restaurant, căci au amenajat foarte simpatic și vă așteaptă pe la ei.

Știți prea bine soluția mea pentru zilele în care nu mă pot ridica din pat, cum e și aceasta. Apelez la vechiul mei prieten, Pokka Bistro. Bine, nu apelez, căci comand de pe site sau prin aplicația HipMenu, dar vorba vine. Papanașii lor poartă denumirea de Bonuelos și sunt serviţi în stil mexican cu sos rompope şi fructe de pădure. Cel mai frustrant lucru care mi s-a putut întâmpla cu o porție năzdrăvană de papanași (de fapt ei nu aveau nicio vină), a fost când am așteptat o oră comanda, dar o așteptare de aceea intensă, în care te plimbi prin cameră și ți se pare că o să cadă cerul pe tine din clipă în clipă, iar la sfârșit m-am ales cu o supă cremă de ciuperci, pentru că făcusem selecția greșită înainte să trimit comanda. Stați liniștiți că nu am renunțat, o oră mai târziu au venit și papanașii. Puteți comanda aici.

goodies ?? #noqualitypic #foodporn #girlsjustwannahavefun #obsessedwithfood

A post shared by Carla DT ? (@carlladt) on

Ultima propunere pe lista noastră e Maimuța Plângătoare, perfectă pentru zilele în care rătăciți prin centrul Clujului în așteptarea unei întâlniri cu cineva important sau a următorului seminar / curs. Ei nu fac livrări la domiciliu, însă e o plăcere să le faceți o vizită, eu mă simt foarte bine de fiecare dată, iar mâncarea nu dezamăgește. Papanașii sunt apetisanți, îi veți devora, la propriu, în mai puțin de două minute și nici nu veți avea regrete. But regrets are for losers anyway.

#foodporn#guiltypleasure#thebest#papanasi ??♥️?

A post shared by Oana Onilă (@oanaonila) on

Voi ce alți papanași buclucași ați mai recomanda în Cluj?

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This