Am testat noul serviciu de livrări gratis pe timp de noapte de la bautura-online.ro

by | Apr 20, 2018 | Articole

Ne-am trezit mai greu astăzi, dar avem motive serioase. Dacă vă amintiți voi, acum vreo două săptămâni am dat de Vlăduț, regele party-urilor din Cluj, iar el ne-a povestit una alta despre cum a reușit să poarte denumirea de ”prietenul care te salvează când petrecerea rămâne fără băuturi”. Dacă vreți să aflați și voi, puteți reciti aici toată discuția. Tot de la el am aflat atunci că cei de la bautura-online.ro, începând cu data 12 aprilie, livrează gratuit băuturi noaptea, în zilele de joi, vineri și sâmbătă, în intervalul 17.30 – 02.00.

Nu ne dăm noi înapoi de la a testa nimic, mai ales că mersul la magazin e so overrated, așa că eram hotărâți încă de când am aflat aceste vești să plasăm o comandă. Doar așteptam momentul oportun. Dar știți voi cum e treaba asta cu ”momentul oportun”, niciodată nu mai vine. Dar aseară, pentru că în mod surprinzător am ajuns destul de devreme acasă, pe la ora 20.00, am simțit că… poate, totuși, e vremea. N-am mai stat pe gânduri, am și dau fuguța pe site, unde am găsit de toate – whisky, vodka, coniac & brandy, liquor, tequila, rom și gin, vin și șampanie, bere, tot ce ți-ai putea dori. Vă garantez: n-a fost alegere ușoară. Apropo puteți alege ca livrarea să fie făcută noaptea, iar ei vă vor contacta pentru a vă întreba la ce oră preferați mai exact. Ei fac livrări în toată țara, iar costul transportului este de 15 lei indiferent de distanța sau cantitatea comandată. În Cluj, livrarea este gratis, pentru că li s-a părut normal ca la ei acasă să fie mereu mai aproape de petrecăreți și să ofere această gratuitate. Comenzile din Cluj-Napoca plasate până la ora 13:00 (L-V), vor fi livrate în aceeași zi.

Împreună cu cele două colege ale mele de cameră, care au intrat imediat în horă când au auzit că there is alcohol involved, am ales două sticle de prosecco Il MioGusto: Limonsecco și ceva mai dulce, mai feminin – Spumante Amarenissima. Puțin după ora 22, a sosit comanda. Acum, să vă spun ce conținea pachetul, pe lângă cele două sticle colorate pe care ne-am decis să le păstrăm în amintirea nopții de aseară.

În primul rând, pentru că am comandat o sticlă de proseco Il MioGusto, am primit un dop pentru sticlele de vin, au ei acum oferta aceasta în derulare. Probabil au știut ceva-ceva cei de la bautura online, pentru că nu știm alții cum sunt, dar la noi în frigider mereu se adună sticle de vin începute, care zac acolo fără dop. Știți scenariul: vrei să ieși în oraș, bei ceva cu prietenii înainte, vă amețiți de la un pahar, plecați și vinul rămâne. La 3 sticle Il MioGusto comandate primiți o frapieră mică, la 6 una mare. Așa că, dacă demult căutați una, pentru menținerea băuturilor reci, you know what you have to do. În plus, pachetul mai conținea și o scrisorică și un cod de reducere din partea lui Vlăduț, dar și două brățări, ca toți prietenii acestuia să se recunoască între ei pe stradă. Mesajul de pe ele, foarte simpatic, spunea – ”If found sober, call 0729 748 729”.

Din una în alta s-au adunat vreo câțiva oameni la noi în cameră, pentru că deh, așa e viața de cămin – they can smell the alcohol. Aparent, alegerea celor două tipuri de prosecco a fost foarte inspirată, pentru că băieților le-a plăcut mult Limonsecco și au apreciat gustul efervescent, răcoritor, combinația dintre Limoncello și vin. Iar noi, fetele, ne-am găsit o nouă băutură preferată, pentru că sincer vă spun, Spumante Amarenissima e printre cele mai bune lucruri pe care le-am băut vreodată. Aroma sa de cireșe negre este unică, iar băutura este neașteptat de dulce, menținându-și totuși echilibrul perfect între gusturi. O încântare! Am stat la povești, am râs și am promis că vom face asta mai des, pentru că the best cure for everything is a good laugh with some friends.

Când a fost ultima dată când ai organizat o adunare la tine acasă? E vineri, sună-ți prietenii și invită-i la tine. Bautura-online.ro vă ajută cu recuzita. Have fun, you guys!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This