Primii artiști confirmați la MOX 2019

Home $ Știri Cluj $ Primii artiști confirmați la MOX 2019

by | Dec 21, 2018 | Știri Cluj

În 2019 Music Outdoor Experience (MOX) ajunge la ediția cu numărul 8 și ne propunem ca ediția aceasta să se remarce considerabil față de anii anteriori. MOX a ajuns un festival de referință pentru publicul care dorește să trăiască o experiență cu totul unică, ajungând ca în 2018 să fie sold out.

Pe parcursul anilor, festivalul a crescut armonios, reușind să atingă un public divers și de calitate în același timp. Elementele cheie ale acestei evoluții au fost și vor râmăne seriozitatea echipei și implicarea voluntarilor a cărui număr crește de la an la an.

Tema pentru 2019 va fi ”THE MUSIC, THE OUTDOORS, THE EXPERIENCE”, cele 3 elemente în jurul cărora este construit conceptul MOX și le va oferi participanților ocazia să trăiască pe deplin o excursie cu cortul la munte transformată într-un festival aparte.

THE MUSIC

Line-up-ul va fi un subiect atent gândit și organizat anul acesta, pe scene urcând peste 50 de artiști internaționali, naționali și locali, scenele fiind împărțite atât de artiști dj, cât și de formații live și colaborări de tipul B2B.

Lost in the woods stage oferă participanților o experiență unică în România, de a dansa și asculta muzică în mijlocul pădurii, înconjurați numai de brazi și natură, fiind un loc unde fiecare se simte cu totul liber. Anul acesta dezvoltăm scena din pădure prin mișcarea TAKEOVER în colaborare cu SUBFELEAC și COLECTIVA GAZETTE, oferind Lost in the woods stage fiecărui crew o zi întreagă din festival, astfel publicul trăind experiențe noi în povestea MOX.

THE OUTDOORS

Spațiul evenimentului este unu aparte și ne permite să ne extindem și să încercăm idei noi, reușind astfel să pregătim și să amenajăm mai multe zone în cadrul festivalului:
Extindem pădurea,
Extindem zona de camping,
Reamenajăm și mărim zonele de foc de tabără.

THE EXPERIENCE

Experiența pe care o trăiesc participanții la MOX este unu din elementele cheie care a dus la dezvoltarea și creșterea evenimentului. Ediția aceasta dorim să creăm experiențe noi participanților prin îmbunătățiri și schimbări care să ofere cadre, activități și trăiri noi:
Ne gândim să lansăm și o a 3-a scenă mascată într-un shop outdoor,
Relocăm zona atelierelor,
Aducem două ateliere noi, un atelier fiind de cosmologie,
Relocăm cinematograful în aer liber,
Zona de foodcourt va fi complet regândită,
Construim o bibliotecă în aer liber în pădure,
Realizăm un spectacol de video-mapping pe copacii din jurul scenei principale,
Iluminăm pădurea printr-un joc de culori, lumini și pânze,
Relocăm și adăugăm încă o zonă de hamace.

ATELIERE & ACTIVITĂȚI

Activitățile și atelierele sunt una din atracțiile principale pe timp de zi la MOX. De la un singur atelier în 2013, pentru 2019 pregătim o serie de ateliere și activități diferite și noi în colaborare cu ONG-uri și asociații din România care vor contribui la crearea unei experiențe unice întâlnite în cadrul unui festival vreodată.

Ediția MOX 2019 va avea loc în perioada 11-14 iulie în aceeași locație, la Coada Lacului Drăgan, Valea Drăganului, Cluj.

Biletele Early Bird au fost puse deja în vânzare la prețul de 95 lei în număr limitat. Acestea pot fi achiziționate de aici.

Campingul și transportul de la parcare la festival și înapoi sunt incluse în prețul biletului.

Eveniment +18.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!