10 evenimente sportive ce vor avea loc în perioada următoare la Cluj

Home $ Articole $ 10 evenimente sportive ce vor avea loc în perioada următoare la Cluj

by | Apr 23, 2019 | Articole, Sport

Se anunță o perioadă încărcată de evenimente sportive la Cluj, așa că ai face bine să îți eliberezi agenda și să îți faci timp pentru pasiunile tale, fie că este vorba despre tenis, fotbal sau alergat.

Luna aprilie se încheie cu o serie de evenimente dedicate pasionaților de fotbal. Primul este meciul dintre Universitatea Cluj și Ripensia Timișoara. Astfel, sunteți așteptați pe 26 aprilie începând cu ora 18:30 la Cluj Arena, pentru a vă susține echipa favorită. Biletele sunt disponibile online aici, la casa de bilete în ziua meciului, la standul din Iulius Mall și la Sala Polivalentă.

Pe 29 aprilie de la ora 21:00 are loc meciul dintre CFR Cluj și FC Viitorul. Acesta se va desfășura pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, iar bilete puteți găsi online aici. Elevii beneficiază de intrare gratuită la acest eveniment pe baza carnetului de elev. Hai CFR!

În data de 5 mai are loc prima etapă a Campionatului României la Tenis cu Piciorul, la Baza Sportivă Transilvania. Intrarea este liberă, așa că spune-le prietenilor să nu își facă planuri în această zi.

Îți dorești să vezi live un meci de tenis, dincolo de ecranul televizorului? Acum ai ocazia. În data de 15 iunie, la Sala Polivalentă, echipa României formată din Simona Halep și Marius Copil o va întâlni pe cea a Italiei, formată din Flavia Pennetta și Fabio Fognini. Competiția se va desfășura în trei meciuri, simplu feminin și masculin și dublu mix. Biletele sunt disponibile online aici. Ce mai aștepți? Ia-ți biletul, apoi dă going la eveniment să vadă și prietenii tăi, poate îi convingi și pe ei să meargă.

Dacă îți place să alergi pentru că ai un stil de viață sănătos, cum ar fi să participi la un cros? Vei întâlni mulți oameni care împărtășesc aceeași pasiune, iar dacă ești suficient de pregătit, poți câștiga premii frumoase.

Un prim eveniment la care ai putea participa este Crosul de Noapte, care are loc în data de 17 mai, iar înscrierile se fac aici.

Dacă nu ai timp să te pregătești suficient până în mai, luna iunie este plină de astfel de evenimente.
Primul are loc în data de 16 iunie, la Cluj Arena. La Race your Champions poți să optezi pentru cursa de 5 km sau cea de 10 km, în funcție de condiția ta fizică. Asigură-te că te-ai înscris aici și că ai achitat taxa de participare, iar tot ce îți mai rămâne de făcut este să te pregătești pentru o primă competiție adevărată.

Cu toții am auzit poveștile despre pădurea Hoia Baciu, dar cum ar fi să vedem cu ochii noștri paranormalul în timp ce alergăm?
Astfel, în data de 30 iunie în incinta Muzeului Etnografic al Transilvaniei are loc crosul Hoia Fortech unde te poți înscrie aici.

Dacă vrei o experiență memorabilă, hai să alergăm noaptea în aceeași pădure bântuită la Hoia Baciu Night Run. Te înscrii aici, iar până pe 6 iulie ai timp să te pregătești să fugi de fantome.

Dacă nu le ai cu alergatul, poate ai fi interesat de Campionatele Internaționale de Atletism ale României ce vor avea loc între 7 și 8 iunie la Cluj Arena. Biletel pot fi achiziționate online aici sau din magazinele Inmedio și Telekom, de la casieriile Bilete.ro, cât și de la oficiile poștale. Poate după acest eveniment te gândești serios să nu mai fugi de griji și să ieși pe bune la alergat în parc.

Scoate-ți bicicleta la o plimbare la Cupa Clujului. Competiția va avea loc în data de 18 mai, iar taxa de participare este de 30 de lei, care va fi achitată în ziua evenimentului. Pentru mai multe detalii ce țin de traseu, intră aici.

Acum că ai aflat care sunt evenimentele sportive ce vor avea loc în perioada următoare la Cluj, la care ne întâlnim să ne susținem echipele favorite?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!