Servicii de taximetrie din Cluj

Home $ Articole $ Servicii de taximetrie din Cluj

by | Sep 2, 2019 | Articole, Servicii

Suntem mai mereu în mișcare, dar de cele mai multe ori distanțele mari par a fi dușmanul nostru numărul unu și cum timpul înseamnă bani, nu putem lua tot timpul la pas străzile orașului. Un mare dezavantaj atunci când nu ai mașină este acela că întotdeauna trebuie să depinzi de cineva ca să te deplasezi din punctul A în punctul B. Dar hei, vezi partea plină a paharului. Nu te vei enerva în trafic și vei găsi ușor soluții care îți pot facilita nevoile de zi cu zi în materie de mișcare asistată de un automobil. Așadar, nu ne mai lungim cu vorba și îți prezentăm ce opțiuni ai în Cluj când vine vorba de servicii de taximetrie.

1. Napoca Taxi
Pe sufletul clujeanului, în acest mod se descriu cei de la Napoca Taxi încă din 2003 când au apărut pe străzile Clujului. Cu un număr de peste 560 de mașini, împrăștiate prin tot orașul, mereu se va găsi un șofer amabil care să te ajute în situații limită. Astfel, dacă nu ai auzit alarma dimineață sau ai amânat-o de prea multe ori (e ok, toată lumea face asta), nu va mai trebui să intri în panică. Tot ce îți rămâne de făcut este să comanzi un taxi care te va duce în cel mai scurt timp la destinație.

Telefon: 0264 953
Tarife: 2,25 lei/km/zi | 2,50/km/noapte, prețul de pornire fiind același în ambele situații, 2,25 lei.
Servicii: transport urban/extra-urban/marfă

2. Nova Taxi

Făcând viața mai ușoară clujenilor încă din anul 2000, cei de la Nova Taxi au implementat o aplicație care vine să ușureze viața potențialilor pasageri, timpul de așteptare fiind astfel redus. De asemenea, activează și pe raza comunei Florești, având numărul unic de apel 0720 600 636. Dacă ai ieșit să te distrezi într-o seară, dar atmosfera nu te ține în priză și mai simți și un val de oboseală, nu te mai chinui să stai până în zorii zilei pentru a prinde primul autobuz, ci cheamă un taxi care te va duce în siguranță acasă, atât pe tine, cât și pe prietenii tăi.

Telefon: 0264 949
Tarife: 2,25 lei/km/zi | 2,50/km/noapte, prețul de pornire fiind același în ambele situații, 2,25 lei

3. Daniel Taxi

Cei de la Daniel Taxi pun la dispoziția noastră un număr de peste 350 de autoturisme care vin să ne ajute la orice oră din zi și din noapte. În pas cu cerințele moderne, și aceștia au conceput o aplicație care facilitează legătura dintre șofer și client și care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. Așa că, data viitoare când pleci de la mall după o sesiune epuizantă de shopping, vei avea o mașină care te poate duce acasă doar la un click distanță.

Telefon: 0264 947
Tarife: 2,25 lei/km/zi | 2,95/km/noapte, prețul de pornire fiind 2,25 lei/zi și 2,95 lei/noapte

4. Pro Rapid Taxi

Cu un parc auto dominat în proporție de 70% de mașini străine și cu șoferi profesioniști, cu experiență în domeniu, cei de la Pro Rapid Taxi te pot duce cu un pas mai aproape de vacanța mult dorită. Astfel, dacă nu vrei să ai grija mașinii atunci când mergi la aeroport, deși există o mulțime de variante de parcare, poți apela cu încredere la serviciile acestora de taxi.

Telefon: 0264 948
Tarife: 2,25 lei/km/zi | 2,90/km/noapte, prețul de pornire fiind 2,25 lei/zi și 2,90 lei/noapte

5. Clima Taxi

Cu servicii de înaltă clasă, cei de la Clima Taxi pun la dispoziția clienților toate condițiile necesare unei călătorii memorabile și fără probleme. Ba mai mult, nu va mai trebui să te îngrijorezi că nu ai cash la tine, poți plăti liniștit cu cardul la finalul cursei. După o zi obositoare la job, de unde te-ai mai ales și cu o durere îngrozitoare de cap, poți apela la serviciile acestora pentru a ajunge acasă, unde îți vei reîncărca bateriile pentru următoarea zi.

Telefon: 0264 943
Tarife: diferă în funcție de clasa mașinii. 2,25 lei/zi, iar noaptea de la 2,85 lei la 2,99 lei
Servicii: aer codiționat, wi-fi, plata cu cardul, curse interne/externe

6. Taxi Pritax

Cei de la Pritax străbat străzile Clujului în lung și în lat încă din 13 iunie 1900, iar ziua de 13 se pare ca le-a purtat doar noroc. În caz că vremea de afară reprezintă o piedică pentru tine, cu siguranță nu va fi o provocare pentru șoferii de taxi, aceștia venind să te salveze și să te ducă la destinație și în cele mai grele condiții meteo.

Telefon: 0264 942
Tarife: 2,25 lei/km/zi | 2,50/km/noapte

7. The Good Cab

Punând accentul pe comunicarea cu clienții, cel mai nou dispecerat de taxi din Cluj este dispus tot timpul să asculte nevoile pasagerilor și de fiecare dată să aducă îmbunătățiri ca urmare a feedback-ului. Aceștia se disting prin autocolantele The Good Cab de pe mașini, iar șoferii stau tot timpul la dispoziția noastră să ne ajute să ajungem cât mai rapid la destinație, chiar dacă traficul pare să fie împotriva noastră.

Telefon: 0264 914
Tarife: 2,25 lei/km/zi | 2,50/km/noapte

Clever

Te afli în vizită în Cluj la un vechi prieten, dar el nu poate veni să te recupereze de la gară întrucât lucrează când ajungi tu. Neștiind orașul și având și un bagaj destul de voluminos, nu te încumeți să iei un autobuz. În schimb, ai în telefon aplicația celor de la Clever, pentru situații disperate, și îi ceri prietenului tău adresa la care trebuie să ajungi. Ai opțiunea de a alege plata cash sau cu cardul și poți beneficia și de diverse oferte și discount-uri care te pot salva din situații presate de timp.

Așadar, data viitoare când ești în criză de timp sau vrei să călătorești comod, poți apela liniștit la aceste servicii de taxi care te vor salva de fiecare dată.

Dacă ai întâmpinat probleme, poți oricând să aduci subiectul în discuție pe acest grup de Facebook.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!