5 motive să apelezi la Stailer atunci când cauți specialiști din industria hair & beauty

Home $ Articole $ 5 motive să apelezi la Stailer atunci când cauți specialiști din industria hair & beauty

by | Dec 9, 2020 | Articole, Saloane

Când ai mai mare nevoie de un specialist din industria hair & beauty, îți dai seama că încă nu l-ai descoperit pe cel mai potrivit pentru tine. Așa că, trebuie să ceri recomandări de la prieteni, mai apoi să suni la saloane și să speri c-o să găsești un loc liber exact atunci când poți include liniștit această activitate în programul tău. Dar când în sfârșit ai reușit să bifezi toate aceste lucruri de pe lista ta, intervine ceva ce te face să-ți dai seama că… trebuie să-ți anulezi programarea. Și o iei de la început. Ca o persoană care-și schimbă culoarea părului lunar, am experimentat acest lucru nu o singură dată.

Dar de fiecare dată a fost la fel de frustrant prin prisma faptului că îți mănâncă atât de mult timp din… timpul tău pe care ți-ai dori să-l petreci altfel. Și, nu o singură dată, mi-am dorit să-mi pot face și gestiona programarea online, fără a fi nevoită să mă complic cu numere de telefon, apeluri ratate și mesaje fără răspuns. Am sperat ca lucrurile să se digitalizeze în sfera aceasta; și pentru că din punctul de vedere al digitalizării 2020 ne-a dus cu 5 ani mai în față decât eram înaintea pandemiei, dorința mi s-a îndeplinit. Întâmplarea face că dorința mea – și, cel mai probabil, a multor altora – a luat numele de Stailer.

Descoperi stilistul cel mai potrivit pentru tine

Știm deja că Clujul abundă în stiliști, frizeri, bărbieri și alți specialiști din industria de hair & beauty. Și la fel de bine mai știm (din proprie experiență) cât timp consumă să îți faci researchul atunci când ești în căutarea celui mai bun, celui care-ți place cel mai mult sau a celui care se potrivește cel mai bine bugetului pe care tu ești dispus să îl aloci în această direcție. Ia atât de mult timp încât ai putea, la fel de bine, să te apuci să întocmești o bază de date cu aceștia, după care să le consulți paginile de social media în speranța că vei găsi fotografii cu munca lor și așa mai departe. Apoi, să nu mai menționăm că mai intervine și situația în care, pentru a verifica acuratețea informațiilor găsite în mediul online, te mai pui să-ți și întrebi prietenii și cunoștințele în stânga și-despre calitatea serviciilor prestate de un anumit stilist… “Câte alte lucruri ai putea face în timpul respectiv dacă ai avea pe cineva care să facă această activitate cap-coadă pentru tine,” nu? Ei bine, exact asta e ceea ce îți oferă Stailer. Direct din platformă, poți naviga, descoperi și compara cele mai bune servicii disponibile în zona ta; acestea se află la un click distanță.

Te programezi așa cum corespunde programului tău

Ceea ce mă entuziasmează cel mai mult atunci când vine vorba despre Stailer este că îți înțelege nevoia de a economisi timp – de aceea, îți oferă o modalitate cât se poate de simplă și rapidă ca să faci acest lucru și să-l tai cât mai repede de pe lista ta cu lucruri de făcut și o face online. Acest lucru înseamnă că indiferent unde ești – fie că ești în pauza de la locul de muncă, în bus, sau așteptând să achiți la Lidl, te poți ocupa de realizarea programării tale fără să-ți faci griji că-i vei deranja pe ceilalți vorbind la telefon. Așadar, în 3 pași simpli, ai și rezolvat această problemă: #1. Accesezi platforma Stailer și selectezi dacă ești interesat de servicii pentru femei sau bărbați, tipul de serviciu necesar, data și ora, #2. Din lista pe care platforma o generează cu cele mai bune rezultate pentru tine, alegi salonul la care vrei să mergi și stilistul care te interesează, după care confirmi programarea făcută, #3. Finalizezi programarea completând numele tău și numărul de telefon sau – și mai simplu de atât – logându-te în contul tău fie de pe paltforma Stailer, fie de pe… Facebook. Voilà! Programarea ta este gata.

Ai flexibilitatea gestionării programării tale 24/7

Atunci când ne facem o programare la un salon de hair & beauty, o facem în funcție de programul nostru de la muncă, facultate, sală, și orice alte activități percepem ca fiind o prioritate mai degrabă decât aceasta – motiv pentru care se-ntâmplă să intervină lucruri la muncă, facultate, sală și așa mai departe între momentul în care am făcut programarea și momentul în care trebuie să o onorăm. Iar pentru că Stailer știe acest lucru, îți oferă două alternative: #1. Dacă ți-ai făcut o programare din contul tău Stailer, poți accesa platforma oricând în vederea anulării sau reprogramării acesteia, sau #2. Dacă ți-ai făcut o programare fără a-ți crea, în schimb, un cont Stailer, poți accesa linkul primit prin SMS în momentul confirmării programării și o poți anula sau reprograma, în funcție de disponibilitatea ta. Și fiindcă lucruri neașteptate pot interveni și de partea stilistului la care te-ai programat, în cazul în care acesta îți anulează programarea, vei fi anunțat din timp printr-un mesaj telefonic – totul pentru ca programarea să nu interfereze cu restul activităților tale. Dacă, în schimb, nu intervine nimic până când vine momentul timpului tău de răsfăț, e bine de știut că cu câtva timp înainte, un SMS primit de la Stailer îți va reaminti când și unde urmează să se întâmple acest lucru.

Beneficiezi de gratuitate la orice programare făcută

Am stabilit deja că utilizarea platformei Stailer este gratuită din punctul de vedere al resurselor de timp și de efort pe care trebuie să le investești în aceasta. Dar, pe deasupra, nici nu trebuie să achiți nimic pentru a beneficia de toate facilitățile pe care le oferă. Adică: #1. navighezi printre cei mai buni stiliști din oraș și-ți faci partea de documentare, #2. îți faci programarea și-ți setezi un reminder cu oricât timp înainte de programarea propriu-zisă dorești tu, #3. îți anulezi programarea atunci când intervine ceva și ai acces 24/7 la gestionarea acesteia și #4. poți face chiar și programări cadou prietenilor tăi… gratuit. Dacă ne-ntrebi pe noi, e ca și cum ai avea un asistent care să se ocupe de toate aceste lucruri pentru tine în locul tău – gratuit – având în vedere diferența dintre raportul de timp și efort ce necesitau a fi investite până acum în această activitate, respectiv ce trebuie a fi investite de acum încolo… datorită Stailer. Așa se face că mulțumită acestei platforme gratuite e mai ușor ca oricând să-ți faci o programare – și o faci nu oricum, ci considerabil mai plăcut decât ai făcut-o până în acest moment: în 2 minute și cât se poate de user-friendly.

Poți face chiar și o programare unui prieten… cadou

Îți e familiară situația aceea în care ai fost la un stilist de care ai fost extrem de mulțumit, care te-a fotografiat, te-a postat pe contul său profesional de social media, tu i-ai dat repost, prietenii au văzut și… au început să-ți ceară detalii. Iar tu, atât de entuziasmat fiind, i-ai determinat involuntar ca la finalul conversației să te întrebe dacă nu cumva “i-ai putea face și lui o programare la respectivul stilist?” Ei bine, echipa Stailer a avut chiar și această situație în vedere, motiv pentru care ne oferă două alternative: #1. De a răspunde cerinței prietenilor noștri care au încredere în ceea ce noi am testat și ne-a mulțumit făcându-le o programare așa cum cer ei direct din contul nostru Stailer, sau #2. De a le face cadou respectiva programare. Dacă vrei să optezi pentru prima situație, nu trebuie decât să te asiguri că în momentul finalizării programării, completezi numărul de telefon al persoanei pentru care faci programarea. Stailer îi va trimite prietenului tău un cod prin SMS pe care va trebui să ți-l transmită, iar tu îl vei introduce în pagina de confirmare a programării și… gata. Dacă, în schimb, optezi pentru cea de-a doua situație, sfatul nostru este să treci numărul tău de telefon, în schimb, astfel încât tu să primești codul de confirmare și să te ocupi de bunul mers al lucrurilor mai departe.


Chiar dacă nu-i găsești într-o locație fizică pe cei de la Stailer astfel încât să le faci o vizită, îi găsești pe Facebook, Instagram și YouTube și, ca să compenseze pentru lipsa unei întâlniri face to face cu tine au introdus recent o nouă funcție utilă în platforma lor online. Și anume, funcția de a găsi cele mai apropiate saloane de tine prin intermediul butonului ‘Vezi harta.’ Așa că, dacă mai aveai nevoie de încă vreun motiv în plus ca să-ți creezi un cont de client pe această platformă, now you have it. Această funcție îți arată cele mai relevante rezultate în funcție de serviciul, data și ora pe care tu le-ai selectat.

În plus, ca să te asiguri că distanța ce apare pe hartă nu te înșeală, te poți fie apropia cu zoom in pentru a vedea exact unde se află salonul la care vrei să ajungi, fie distanța prin zoom out pentru a observa concret cât de departe este salonul care te interesează față de locația în care tu te afli. Acum, nu mai rămâne decât să-ți faci researchul cap-coadă pe platforma acestora – de la saloane, la stiliști și de la prețuri la locație – și… să-ți confirmi programarea care se potrivește cel mai bine dorințelor tale. Așadar, care este primul serviciu de hair & beauty pentru care vei opta în perioada sărbătorilor? Grăbește-te fiindcă locurile se ocupă repede în luna decembrie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!