„Field of Dreams” – noile colecții toamnă-iarnă din magazinele Iulius Mall Cluj inspiră la visare și emoție. Vino să le descoperi!

Home $ Știri Cluj $ „Field of Dreams” – noile colecții toamnă-iarnă din magazinele Iulius Mall Cluj inspiră la visare și emoție. Vino să le descoperi!

by | Oct 7, 2022 | Știri Cluj

Toamna are puterea de a ne face mai visători, ne oferă oportunitatea să dăm frâu liber imaginației și să ne bucurăm de layering – acele suprapuneri de efect, ce ne ajută să facem față cu brio temperaturilor în scădere, dar să ne păstrăm stilul. Așa că, urmează-ți emoțiile și pășește pe magicul „Field of Dreams”, unde Iulius Mall Cluj ți-a pregătit o mulțime de idei, iar tu trebuie doar să găsești soluția care să ți se potrivească astfel încât să îmbini perfect latura practică a hainelor cu aspectul remarcabil. Ești gata de shopping? Descoperă noile tendințe de toamnă-iarnă în catalogul online!

E timpul să-ți pregătești garderoba pentru un nou anotimp plin de proiecte, energie și, desigur, un pic de visare. Și cum toamna vine întotdeauna cu o „recoltă” bogată de tendințe, brandurile din Iulius Mall Cluj te întâmpină cu piese care îți permit să-ți exprimi stilul, individualitatea și starea de spirit fără a folosi cuvinte. Și dacă articolele basic dau consistență ținutelor prin ușurința cu care pot fi purtate și combinate, printurile le dau savoare și le reinventează. Asftel, pentru un look impecabil și ușor de realizat, Liu JO, Nissa, Motivi și Guess ți-au pregătit o mulțime de item-uri cu ajutorul cărora poți experimenta outfit-uri potrivite fiecărui moment al zilei. Iar dacă vrei piese aparent simple, dar care cu magnetismul lor să-ți transforme prezența într-una marcantă, vino să descoperi articolele must-have ale sezonului la Tommy Hilfiger, Calvin Klein și Marc O’Polo. Pentru cromatică superbă care să se asorteze cu vibe-ul toamnei și item-uri confortabile, vizitează Mathilde, iar la Parfois vei descoperi accesoriile chic, ce „condimentează” orice apariție. Și cum piesa preferată a tuturor generațiilor sunt jeanșii, Levi’s a pregătit noi colecții care continuă să facă istorie și care te vor cuceri și de această dată.

Pentru că treptat, petrecem din ce în ce mai puțin timp afară și ne cuibărim în casă din ce în ce mai devreme seara, trebuie să ne facem și living-urile și dormitoarele cât mai plăcute și mai atractive, iar de asta are grijă Nobila Casa, care deja a expus articolele potrivite acestui sezon. Pentru inspirație ai catalogul online pregătit de Iulius Mall Cluj, iar ideile ți le poți pune în practică după vizita în orice magazin al mall-ului.

Orice ai alege, este clar, highlight-urile principale ale acestui sezon sunt visurile, iar jachetele, salopetele, fustele, item-urile din lână și rochiile doar completează acest „Field of Dreams”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!