VIVO! Cluj-Napoca sărbătorește 15 ani

Home $ Știri Cluj $ VIVO! Cluj-Napoca sărbătorește 15 ani

by | Oct 13, 2022 | Știri Cluj

Clujenii sunt invitați să descopere o expoziție de artă specială și să se bucure de multe surprize.

Anul acesta, centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca împlinește 15 ani de când face parte din comunitatea clujeană, oferindu-le consumatorilor experiențe de shopping complete, evenimente speciale și inspirație pentru fiecare zi.

Pentru a marca acest moment, VIVO! aduce arta în centrul comercial și oferă un spațiu de exprimare artistică, transformând galeriile comerciale în galerii de artă, cu scopul de a da voce tinerilor artiști din Cluj și de a susține această comunitate în creștere.

Acoperind domenii artistice diferite, cei 8 artiști care s-au alăturat acestui proiect, Vlad Braga, Smuczer Alexandru Daniel, Mazerschi Sergiu Georgian, Dia Buga, Cerasela Nicoară, Paul Cristian Cordoș/ Art Bending, Cristina Frei și Ureczki Lázár Melinda, au creat lucrări speciale pentru acest eveniment, sub umbrela #15AniÎmpreună, care vor fi expuse timp de două săptămâni, începând din 15 octombrie.

Un număr de opt instalații artistice vor fi amplasate în punctele cele mai vizibile din VIVO!, acestea putând fi admirate, fotografiate și votate de toți vizitatorii mall-ului. Printr-un sistem de voting, publicul este încurajat să aleagă și să susțină, pe tot parcursul expoziției, creația preferată, astfel că la încheierea celor două săptămâni, unul dintre cei opt autori va fi desemnat câștigător. Artistului care va aduna cele mai multe voturi i se va oferi un spațiu special de expunere în incinta VIVO!.

Fulga Dinu, Country Manager CPI Property Group declară: „De-a lungul timpului, am încercat să venim cât mai aproape de toți cei care ne calcă pragul și care ne-au acordat încredere. Ne-am dorit întotdeauna să răspundem nevoilor și așteptărilor cât mai variate, dar și să fim un partener pentru comunitate, în general, să dăm cât mai mult înapoi. Cu această ocazie, am ales să punem în valoare comunitatea tinerilor artiști din Cluj-Napoca, oferindu-le oportunitatea de a-și expune operele într-un spațiu neconvențional, dar foarte traficat, care le oferă vizibilitatea de care au nevoie”.

În perioada 15 – 16 octombrie, dincolo de această acțiune culturală, clujenii se vor putea bucura de multe alte surprize, de la activități creative pentru copii la nenumărate premii, pe care le vor descoperi în VIVO!

Vă așteptăm să sărbătoriți alături de noi 15 ani de VIVO!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!