Farmacii non-stop în Cluj-Napoca

by | Mar 15, 2023 | Articole, Recomandări

Am mai spus-o și o vom spune mereu: ClujLife este prietenul și ghidul tău local, având mereu pregătite pentru tine, atât tips & tricks, cu care să-ți faci viața mai plăcută în Cluj, cât și o recomandare chiar și pentru cele mai imprevizibile situații.
Dacă ai nevoie de un calmant pentru o durere de măsea imprevizibilă, ori dacă ai răcit peste weekend, ceea ce ar fi putut fi o simplă vizită la farmacie, se poate transforma într-o adevărată aventură, mai ales dacă este vorba de o oră târzie. Prin urmare, nu strică să ai în vedere farmaciile deschise non-stop din oraș.

Probabil deja cunoști câteva dintre acestea, însă trebuie să ai în vedere faptul că în timp lucrurile s-au mai schimbat, iar din cele cinci farmacii care funcționau cu program non-stop, au rămas doar două. Fiind vorba de un oraș mare, această situație nu încântă pe nimeni. Cu atât mai mult cu cât datele referitoare la acestea nu sunt actualizate în mediul online. Singura soluție de a te convinge de orarul de funcționare a farmaciilor cu program non-stop sau prelungit era să le faci câte o vizită. Ceea ce am făcut și noi: după o plimbare prin oraș, ne-am convins de această situație și am notat câteva detalii utile, pe care dorim să le împărtășim cu tine.

Prima farmacie cu program non-stop este Ecofarmacia, care este situată în Piața Cipariu. Indiferent de oră, vei găsi întotdeauna un personal amabil, care va fi mereu dispus să te îndrume atunci când tu sau cei dragi, vă confruntați cu o urgență medicală. Vei găsi aici o gamă largă de produse, de la medicamente homeopate, la dispozitive medicale, ceaiuri medicinale, produse farmaceutice și multe altele. Poziționarea farmaciei este una utilă, fiind aproape de zona centrală a orașului.

Adresă: Piața Cipariu, nr. 15
Telefon: 0264486383, 0736206714

 

A doua farmacie, care încă funcționează cu program non-stop, se află din cartierul Mărăști. Este vorba de Farmacia Remedium, care face parte dintr-un lanț local de farmacii, având același nume, și care s-a extins în mai multe localități din județ. Farmaciile Remedium au prețuri destul de mici și oferă o gamă largă de produse, astfel că este o variantă convenabilă atunci când vine vorba de medicamente. Pentru cei care locuiesc în cartierul Mărăști, precum și în apropiere, farmacia situată pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, reprezintă cea mai rapidă opțiune pentru o urgență medicală nocturnă.

Adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 131
Telefon: 0264412901

Înainte funcționau cu program non-stop și Farmacia Viafarm (din Piața Mihai Viteazul), Farmacia Europa și Farmacia Cynara (din Mănăștur), având acum programul astfel:

Farmacia Viafarm
L-D: 07.00-23.00

Farmacia Europa
L-V: 07.00-22.00
S-D: 08.00-22.00

Farmacia Cynara
L-V: 08.00-21.00
S: 09.00-17.00
D: ÎNCHIS

Nu ezita să apelezi la ajutorul de specialitate atunci când se ivește o astfel de situație. Soluțiile se pot găsi la orice oră, iar personalul de la farmacii va fi în măsură să te îndrume cu un sfat sau un medicament prielnic, iar în cazul unei situații mai neplăcute, te vor redirecționa chiar și către camera de gardă. Nu uita că paza bună trece primejdia grea, așa că mai bine ai cere ajutorul la timp!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This