Iconic Garden și Iconic Days revin în Iulius Parc: noi delicii culinare, muzică și multă voie bună

Home $ Știri Cluj $ Iconic Garden și Iconic Days revin în Iulius Parc: noi delicii culinare, muzică și multă voie bună

by | Mar 16, 2023 | Știri Cluj

Îți este dor de o după-amiază de pomină cu prietenii? Adună gașca și hai în Iulius Parc pentru că, de pe 18 martie 2023, reîncep Iconic Days la Iconic Garden. Li s-au alăturat noi provideri de bunătăți, precum restaurantul Dopamine Experiment, Vagabundos, Trattoria da Florian și Hot Pipes Roastery, ce vin cu preparate delicioase ce-ți vor desfăta poftele. De vibes&sounds, sâmbătă, începând cu ora 15.00, se ocupă @djgeorgeee, așa că nu uita să aduci toată bună dispoziția cu tine.

Vremea se îmbunătățește. Și cu ea, și cheful de ieșit prinde avânt, dar vin și veștile bune. Iconic Garden revine în Iulius Parc, începând cu acest weekend și aduce noi opțiuni culinare, însă își păstrează tradiția de a aduce good vibes, seri de neuitat petrecute cu cei dragi și evenimente unice. Astfel, pe lângă food truck-urile deja binecunoscute: Austrian Taste, care te întâmpină cu wurst delicios; Znob cu pizza gustoasă; Dac barbar, ce are burgeri și sandwichuri savuroase și Joben Experience, cu deserturi tradiționale și internaționale, și unele dintre cele mai tasty cocktail-uri, din acest sezon poți savura și bunătăți noi. Dopamine Experiment aduce la Iconic Garden burgeri și grilled cheese; Vagabundos vine cu quesadilla; Trattoria da Florian cu fritto misto și paste, iar Hot Pipes Roastery completează oferta cu cea mai bună cafea.

Mai mult decât atât, sâmbătă, 18 martie, începând cu ora 15:00, @djgeorgeee va aduce muzică bună și va anima atmosfera de pe terasa Iconic Garden. Detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Iconic Garden este un concept fresh inaugurat în vara lui 2022 în Iulius Parc, combinând într-un fusion contemporan priveliștea spre parc și lac cu preparatele delicioase de la food truck-uri, care vin asezonate cu muzică bună, dar și cu multe evenimente și surprize.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!