Cum au ajuns sloturile online să domine piața jocurilor de noroc din România

Home $ Diverse $ Cum au ajuns sloturile online să domine piața jocurilor de noroc din România

by | Dec 1, 2022 | Diverse

Sloturile au ajuns să domine piața jocurilor de noroc din România. Sunt cele mai jucate în cazinourile terestre sau online, dar sunt și cele mai promovate de platformele de jocuri de noroc. Pe top site-uri cu sloturi online, ai sute din care să alegi, iar variațiile de joc sunt uimitoare. Îți spunem cum au ajuns sloturile favoritele românilor și de ce sunt atât de fascinante pentru jucători.

Un joc ușor cu miză extrem de accesibilă pe rotire

În România sloturile sunt cunoscute sub numele de păcănele din cauza sunetului pe care-l scot butoanele când sunt lovite cu ardoare de jucători. Dar ce au păcănele atât de atrăgător încât să tot lovești la infinit în butoanele respective și să rotești? Pentru că sunt jocuri de noroc simple, la care fiecare rotire este ca o extragere la loto. Prinzi sau nu combinația norocoasă?
În plus, sunt jocuri de noroc pentru orice buzunar. Poți să joci la păcănele și dacă ai doar doi lei în cont, pentru că o rotire poate fi setată la o miză minimă și de 0,01 lei. Dacă la o masă live de Blackjack poți să joci la o miză minimă de 5 lei, la jocurile de sloturi poți să joci la o miză foarte accesibilă.
Atât la un joc live cât și la păcănele, câștigul pe care-l primești este în funcție de miza pe care joci. Dacă premiul este de 100x miza, la o rotire de 0,01 lei câștigi 1 leu, dar la o miză de 1 leu câștigi 100 lei. Iată un al doilea motiv pentru care se joacă mult la păcănele. Poți să joci 1 leu și să pleci cu 100, dar poți să și pierzi leul respectiv.
Al treilea motiv sunt câștigurile. Premierile la jocurile de sloturi sunt frecvente, repetitive, destul de însemnate. Sunt jucători care câștigă mii de lei sau mii de euro, și nu este o glumă. Cazinourile online cu marketing constructiv fac publice toate câștigurile pe zile, dar și câștigurile periodice însemnate. Dacă le analizezi vei vedea că majoritatea sunt câștiguri medii, de câteva mii, dar sunt și premii foarte mari.

Sloturile sunt jocuri cu rată de plată mare și corectă

Rata de plată (RTP) a jocurilor de sloturi este foarte bună în prezent. Dacă la începutul apariției jocurilor de sloturi în România patronii de localuri puteau seta rata de plată a aparatului în funcție de interes, acum sloturile au o rată de plată prestabilită. O rată de plată mai mare înseamnă frecvență mai mare de premiere și câștiguri mai bune pentru jucător.
Atenție! În cazinourile nelicențiate nu vei avea niciodată parte de plăți corecte. Cu siguranță, dacă joci pe un site, ori într-un local, care nu are licență de funcționare, vei juca doar ca să pierzi bani, fără a avea șansa unui câștig real. Dacă urmezi link-ul din primul paragraf ai din partea noastră recomandări de cazinouri licențiate ONJN, sigure, care au servicii excelente pentru clienți.
La jocurile de păcănele online, RTP-ul este menționat în informațiile despre slot. O rată de plată corectă la un joc ca la aparate trebuie să fie peste 90%-92%. Dacă scade sub acest procent nu este cel mai bun joc la care să rotești. Rata de plată peste 94% este profitabilă, iar cea peste 96% la un joc de păcănele este chiar favorabilă.
Rata de plată se referă la procentul de bani investiți de clienți, care ulterior se transformă în plăți pentru jucătorii norocoși. Din acest motiv plățile și premierile sunt frecvente și de multe ori însemnate, pentru că partea cazinoului este destul de mică. Se consideră câștig orice premiu încasat, fie că jucătorul alege să-l încaseze sau îl joacă mai departe.

Jocurile de păcănele au din ce în ce mai multe caracteristici

Cu toate că românii preferă și sloturile clasice, cu fructe, pe 5 role, noile apariții pe piață n-au cum să nu te impresioneze. În primul rând, softurile de sloturi mai noi sunt extrem de bine optimizate pentru telefonul mobil. Pot fi setate în așa fel încât să consume cât mai puțină baterie și rulează excelent pe ecranul de mobil, fie că este landscape sau portrait, se joacă ușor din aplicații sau din browser.
Sloturile noi sunt cele cu caracteristici speciale, la care simbolurile cad în coloană sau la grămada, au ajuns să aibă sute de mii de combinații de plată. În topul caracteristicilor rămân rotirile gratuite, simbolurile lipicioase și multiplicatorii. Sunt foarte apreciate sloturile la care jucătorii pot cumpăra bonusuri sau speciale care le aduc câștiguri mai mari, într-un timp mai scurt.
Jocurile cu Jackpot sunt de departe cele mai apreciate de jucătorii români, și este de înțeles. Softul acestor jocuri este în rețea, practic suma Jackpot se adună de la toți jucătorii care aleg să rotească la slotul respectiv. Jackpotul cel mare este mereu însemnat, iar în cazinourile licențiate se plătește de fiecare dată când este câștigat. Un Jackpot de peste 4.000.000 lei nu are cum să nu-ți atragă atenția.

Câștiguri impresionante la sloturi, în România

Ca să nu vorbim doar în termeni generali când ne referim la câștiguri, o să dăm câteva exemple de câștiguri din cazinourile online recomandate de noi în link-ul de la începutul articolului. Cum sună un câștig de 251.516 lei, într-o zi de friguroasă de miercuri, în care nici să-ți un burger nu ieși? Parcă-ți mai încălzește inima. Nu sună rău nici un câștig de 1.808 lei, într-o singură oră, la un slot la care jucau concomitent 10 persoane.
O plată de 121.020 lei este și ea bine venită, mai ales dacă ai încasat-o la ora 10:43 dimineața, în pauza de cafea. Acestea sunt doar câteva exemple minore, pe care le poți verifica oricând. Sume de acest gen se câștigă zilnic la cazinourile online din România, de asemenea acest lucru poate fi verificat în secțiunile cu Câștigurile zile, în majoritatea cazinourilor online.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!