Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Bruto – 1 Year, Baby!

May 19 @ 3:00 pm - May 21 @ 11:59 pm

Bruto face un an și dăm o petrecere, care va ține nu o zi, nu două, ci chiar 3 zile pline. Deci câte? 3, în Record Park.

Așa că save the date și te asteptăm în vizită să mănânci, să bei, să dansezi. Nu în ultimul rând să rememorezi momentele faine petrecute la noi și să îți faci rost de altele noi. 🤩 Iată programul pe zile:

🟠 𝗩𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶, 𝟭𝟵 𝗺𝗮𝗶 – 𝗭𝗶𝘂𝗮 𝗰𝗮̂𝗻𝗱 𝗽𝗿𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻𝗶𝗶 𝗽𝘂𝗻 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗰𝗮̆

Vom avea outdoor live cooking cu chef Maria Lungu. Iar cu muzica bună vor fi responsabili Aliv Vainda de la Jazz in the Park. Dar și al nostru coleg Club Mongol 🎶

🟠 𝗦𝗮̂𝗺𝗯𝗮̆𝘁𝗮̆, 𝟮𝟬 𝗺𝗮𝗶 – 𝗭𝗶𝘂𝗮 𝗚𝗼𝘂𝗿𝗺𝗲𝘁. 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗚𝘂𝗲𝘀𝘁𝘀: 𝗖𝗵𝗲𝗳 𝗥𝗮𝗱𝘂 𝗗𝘂𝗺𝗶𝘁𝗿𝗲𝘀𝗰𝘂 𝘀̦𝗶 𝗖𝗵𝗲𝗳 𝗙𝗼𝗮.

Începem ziua cu un brunch, care să ne pună pe picioare după party-ul de vineri. Știm câte de grozav e micul dejun la Bruto, dar de sâmbătă va fi și mai și. Ne promite colegul Norbert, care dă startul evenimentelor Brunchiness. De la ora 18 asistăm la un live cooking realizat de Chef Radu Dumitrescu, Chef FOA și Chef Maria. Iar apoi mâncăm și bem ceva bun, alături de bucătari și de prieteni. 👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳 Cu muzica bună din playlistul Street FOOD Festival și nu numai vine al nostru Luș Covaliu,

🟠 𝗗𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮̆ – 𝗭𝗶𝘂𝗮 𝗱𝗲 𝗕𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵

A treia zi e pentru odihnă, așa că nu trebuie sa gătești și nici să îți faci program. Ne ocupăm tot noi. În jur de ora 10 vii cu mașina, pe care o poți parca chiar sub restaurant, sau vii pe jos, ori cu CTP-ul. Te așezi la masă, iar noi te vom servi cu delicii și băuturi reci, alcoolice sau non-alcoolice. 🍳🥂 Brunchiness continuă cu Live Cooking by Chef Maria & and Chef Norbert, pe muzica prietenului DigitaLove.

Acestea fiind scrise, te așteptăm între 19 și 21 mai la Bruto, în Record Park. Fără bilet de intrare, fără cadouri, dar musai cu prieteni.

Detalii

Start:
May 19 @ 3:00 pm
End:
May 21 @ 11:59 pm
Categorii:
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/1a6uSnbZL

Locație

Bruto
Record Park Onisifor Ghibu 20,
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map
Phone
0748 770 272
View Locație Website

Organizator

Bruto
Phone
0748 770 272
Email
bruto.cluj@flavours.ro
View Organizator Website

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This