Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

One-man show cu Horațiu Mălăele: Sunt un orb @ TIFF 2023

June 17 @ 6:00 pm

One-man show cu Horațiu MălăelE

Pericol de râs în hohote. Sâmbătă, 𝟭𝟳 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲, de la 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟴:𝟬𝟬, la festivalul TIFF te așteaptă un spectacol cu Horațiu Mălăele, farseur din vocație, cu șarm, inteligență și umor: 𝗦𝗨𝗡𝗧 𝗨𝗡 𝗢𝗥𝗕, la Cinema Florin Piersic.

Un 𝙤𝙣𝙚-𝙢𝙖𝙣 𝙨𝙝𝙤𝙬 cu poezii, proză scurtă și, momente de improvizație pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale.

Bilete: aici

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta.

ℹ️ 𝗦𝗨𝗡𝗧 𝗨𝗡 𝗢𝗥𝗕

Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita.
Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeti atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.

Eveniment în cadrul 𝗧𝗜𝗙𝗙 (ediția 22), cel mai mare festival de film din România, care are loc între 𝟵-𝟭𝟴 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 la 𝗖𝗹𝘂𝗷 (UNESCO City of Film).

Detalii

Data:
June 17
Interval orar:
6:00 pm
Categorii:
,
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/uaFDvI5Z

Locație

Cinema Florin Piersic
Piața Mihai Viteazu 11-13
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

TIFF

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This