Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

ReClothing – târg de toamnă, ediția 2023

October 30 @ 10:00 am - November 2 @ 10:00 pm

ReClothing

A venit momentul să-ți pregătești garderoba și să faci parte dintr-o schimbare pozitivă! #ReClothing, târgul preferat al iubitoarelor de modă sustenabilă, se întoarce între 30 octombrie și 2 noiembrie la Iulius Mall Cluj-Napoca.

Cu peste 1.000 de articole vestimentare disponibile, este locul ideal pentru a găsi noi comori pentru garderoba ta. Dar #ReClothing este mai mult decât un simplu târg de haine; este o platformă care promovează donarea, reciclarea și reutilizarea hainelor și textilelor, contribuind astfel la prevenirea deșeurilor și reducerea poluării.

Aici vei găsi haine de calitate și modele unice, și, cel mai important, sesiunea ta de shopping va avea un impact pozitiv la nivel global.

În plus, banii strânși în cadrul târgului vor fi direcționați către proiecte educaționale derulate de către JCI Cluj, astfel că fiecare achiziție aduce un beneficiu pentru comunitate.

***

#ReClothing începe cu o campanie de colectare, ce va avea loc la Iulius Mall între 21 și 28 octombrie. Dacă ai haine pe care nu le mai folosești, poți să le donezi, iar noi ne vom asigura că acestea ajung în mâinile celor care le vor aprecia.

Detalii

Start:
October 30 @ 10:00 am
End:
November 2 @ 10:00 pm
Categorii:
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/1ySFNZ5tt

Locație

Iulius Mall
Alexandru Vaida Voevod 53B
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

JCI Cluj
Email
office@jcicluj.ro
View Organizator Website

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This