Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Teoria probabilității/ spectacol-lectură

September 21 @ 8:00 pm

teoria

𝑇𝑒𝑜𝑟𝑖𝑎 𝑝𝑟𝑜𝑏𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖𝑖 este un text care pornește de la povestea unei eleve de liceu care se opune petiției pe care colegii ei o scriu împotriva profesorului lor de fizică. Este lecția de fizică la care copiii iau parte și care anunță o înlănțuire de cauze și efecte care devin de neoprit și căreia Ruxandra încearcă să le facă față.

𝗧𝗲𝗼𝗿𝗶𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶
De Eliza Păuna
regia: Robert Kocsis
cu: Ana-Maria Marin, Duncan McKee, Victor Muntean, Oana Rotaru, Doru Taloș

Accesul este gratuit, însă pentru a participa este necesar să vă rezervați un bilet cu valoare 0, disponibil pe Eventbook, aici: bit.ly/rezervaridrama5

Ajuns la cea de-a VIII-a ediție, Drama 5 este un proiect Reactor de creație și experiment care susține dezvoltarea dramaturgiei românești, printr-un program anual de rezidențe de scriere dramatică oferită unui număr de cinci autori. Programul se desfășoară sunt mentoratul Alinei Nelega, scriitoare și cadru universitar.

În luna septembrie sunteți invitați să descoperiți voci dramaturgice noi și puternice în spectacole-lectură bazate pe textele dezvoltate de rezidenții Drama 5 2023: Maria Angele, Irina Ionescu, Eliza Păuna și Andreea Anca, iar în luna noiembrie va avea loc premiera spectacolului scris de rezidenta Cleopatra Constantinescu.

Detalii

Data:
September 21
Interval orar:
8:00 pm
Categorii:
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/h0UQxvr81

Locație

REACTOR
Strada Petöfi Sándor 4
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map
Phone
0747 197 501
View Locație Website

Organizator

REACTOR de creație și experiment
Phone
0747 197 501
Email
spatiureactor@gmail.com

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This