Poze: B’ESTFEST 2012 – Ziua #2

Home $ Festivaluri $ Poze: B’ESTFEST 2012 – Ziua #2

by | Jul 8, 2012 | Festivaluri

B’ESTFEST 2012 – Ziua #2

Distractia la B’ESTFEST Summer Camp 2012 a continuat si a doua zi pentru 19.000 de fani.

Blue Nipple Boy, Electric Fence, Antract, Vita de Vie, Goodbye to Gravity, Antarctica, Hot Casandra se numara printre cei care au incalzit atmosfera sambata, lasarea serii aducand si show-urile capetelor de afis ale serii: Röyksopp, Selah Sue, Milow, Booka Shade, Obituary, Trolley Snatcha. Petrecerile s-au tinut lant pana spre zorii zilei, cu Bass Turbat si Selectro in Freedom Dance Arena, plus DJ-ii de la Silent Party, pe scena Romania Future Heroes.

Dupa prima zi s-a adunat o oarecare oboseala astfel ca in ziua #2 am inceput mai tarziu programul, chiar de la h21, cand soarele deja era apus. Prima oprire, scena Ciuc, unde Selah Sue era deja asteptata de un public numeros. Initial am zis ca n-am auzit de ea, ca nu stiu, dar mi-am amintit imediat de piesa asta dupa primele acorduri si vocea inconfundabila.
Am inceput bine seara, concertul a fost foarte fain, cu vibe bun si energie multa! De ascultat toata discografia…

Am continuat la scena de langa, Coca Cola Stage, unde a urmat Milow. Exceptand coverul reusit la Ayo Technology, nu pot sa zic ca am ramas impresionat de restul playlistului. Putin plictisitor, as putea spune, poate prea slow pentru un festival. Asa ca am trecut pe la scena de rock unde Last Hope prestau bine de tot.
Intre timp am trecut pe la Freedom Arena unde Missile dadea startul petrecerii iar la GrooveON / Octacon Stage mixa Electroclown dupa ce inainte fusese Danaga.

A urmat motivul principal pentru care am fost ieri la B’ESTFEST: Royksopp. Ca si Selah Sue sau Milow, Royksopp au fost pentru pentru oara in Romania. Concertul a fost foarte tare si ma bucur ca am reusit sa-i vad intr-un final. Nu stiu daca s-au simtit intr-adevar atat de bine cu publicul roman sau faptul ca la scena de langa Booka Shade aveau intarziere, dar au fost cel putin 3 bis-uri si alea destul de lungi. Motiv bun pentru a pune in playlist piese mai vechi cunoscute de o buna parte din public. Punctul culminant a venit la “What else is there”, lucru de asteptat de altfel.

In program, pe scena Coca-Cola, urma Booka Shade. Din pacate, din motive logistice, s-a intarziat cu echipamentul astfel ca s-a amanat concertul cu aproximativ o ora. S-a compensat intarzierea cu un bis-ul lungit dar si cu o buna parte din hiturile vechi.
Din pacate, nu multi au avut rabdarea sa astepte o ora, astfel ca s-au mutat care pe unde… La Freedom Arena a fost seara de dnb & dubstep, Trolley Snatcha fiind headliner si urmat de proiectul Bass Turbat (Gojira, Unlocka, Planet H etc).

Distractia a tinut pana in zori, scena Groove On fiind destul de animata.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!