Regulament campanie ClujLife Awards 09

Acest regulament este întocmit de WEBDOIZERO SRL și va fi adus la cunoștință publicului conform legislației în vigoare în Romania, fiind disponibil, în mod gratuit pe toată durata campaniei începând cu data de 8 ianuarie 2018 la sediul organizatorului conf. programului de lucru.
Organizatorul are dreptul de a modifica modul de derulare a campaniei, sau de a prelungi perioada de desfășurare a campaniei, prin modificarea și completarea prezentului regulament oficial, fără ca participanții să ceară despăgubiri.

Organizatorul campaniei: SC WEBDOIZERO SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 6-8, Bl. V, Sc. A, Et. 4, Ap. 19, judeţul Cluj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J12/3151/2011, având codul fiscal 29486660, și contul nr. RO35INGB0000999902799895 la ING Bank NV sucursala Cluj-Napoca (email: [email protected]; tel: +40748188859) reprezentată de Aldea Gabriel in calitate de Administrator.

ClujLife Awards 09 este organizat de clujlife.com cu susținerea Clever Taxi / Daisler Print House / HipMenuAlikofSafeway International.

ClujLife Awards reprezintă modalitatea prin care comunitatea clujeană răsplătește munca organizatorilor de evenimente, managerilor și proprietarilor de localuri, marketerilor și specialiștilor în domeniul ospitalității din Cluj. Vizitatorii clujlife.com își exprimă feedback-ul prin vot online, alegându-și preferații dintr-o serie de nominalizați împarțiți în două categorii: localuri și evenimente.

Perioada de desfășurare:
7 ianuarie – 1 februarie 2019 (perioada de vot)
Câștigătorii vor fi anunțați pe 2 februarie.

Premiul oferit la ClujLife Awards 09
✓ 100 de curse #clevertaxi (100 vouchere a câte 15 RON fiecare – total 1500 RON)
✓ Acces la cele mai tari festivaluri și petreceri din Cluj, pe ~tot parcursul anului 2019

Pe langă marele și singurul premiu, 100 de persoane selectate random dintre toți cei care votează vor primi câte un voucher hipMenu în valoare de 20RON (valabil 30 de zile).
✓ 100 de vouchere hipMenu în valoare de 20RON fiecare

Pachetul conține:
One day pass (Thursday) la UNTOLD
One day pass la Electric Castle
10 intrări la oricare dintre filmele TIFF
Abonament la Mioritmic
Abonament la Smida Jazz Festival
Abonament la MOX
Premiu special la Jazz in the Park
Abonament la Alandala (acces gratuit la toate petrecerile Alandala Summer 2019)
Full pass la Hi Fi Fi
Abonament dublu la Ghibstock
++

Condiții de validitate:
Pentru a intra în tragerea la sorți pentru premiul celei de-a 9-a ediție #clujlifeawards, trebuiesc îndeplinite următoarele condiții:
– înainte de vot este necesară completarea formularului cu o adresă de email validă
– după finalizarea votului, share-uiește pe Facebook (postarea trebuie să fie publică) acest link: clujlife.com/awards
În caz contrar nu vei fi eligibil(ă) pentru extragerea finală.

Acordarea premiilor
– câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și trebuie să îndeplinească condițiile de validitate de mai sus;
– premiul urmează a fi oferit persoanei câștigătoare începând cu data de 5 februarie 2019
– participanții care nu sunt valizi sau au pierdut calitatea de câștigători, nu pot solicita prin nici un mijloc atribuirea premiilor;

Prelucrarea și stocarea datelor personale
Prin înscrierea la această campanie, participanţii declară expres că sunt de acord cu regulamentul şi ca datele lor personale să fie prelucrate şi să intre în baza de date a WEBDOIZERO SRL.
Tuturor participanţilor la campanie le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr. 677/2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de către WEBDOIZERO SRL în conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001. Scopurile constituirii bazei de date sunt: verificarea identităţii; scopuri promoţionale, de informare prin e-mail cu privire la ultimele noutăți publicate pe clujlife.com sau alte acţiuni de marketing desfăşurate în viitor de către WEBDOIZERO SRL.
Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date, scriind pe adresa [email protected] sau folosind butonul de “unsubscribe” de la finalul emailului.