Saptamana plina de evenimente la Iulius Mall

Home $ Articole $ Saptamana plina de evenimente la Iulius Mall

by | Nov 28, 2008 | Articole

Saptamana viitoare, in perioada 1 – 7 decembrie, Iulius Mall se transforma, in fiecare zi fiind organizat cate un eveniment special, astfel:

1 Decembrie la Mall – luni, 1 dec

Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati – marti, 2 dec
3 Decembrie reprezinta Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati insa la Iulius Mall acest eveniment va fi reprezentat printr-o festivitate ce va dura 3 zile.
Pe 2 decembrie va avea loc un spectacol la care vor participa 120 de persoane cu dizabilitati. Spectacolul incepe la ora 17.00 si va include cantece, dansuri si conlinde, fiind completat cu expozitie cu vanzare a obiectelor de arta confectionate de persoanele cu dizabilitati.

Craciun de basm la Iulius Mall – miercuri, 3 dec
Miercuri, incepand de la ora 18.00 va avea loc momentul magic al aprinderii decoratiunilor de iarna. Se va sarbatori sezonul Craciunului cu foc de artificii si un concert al Narcisei Suciu.

Gett’s Hair Styling Show – joi, 4 dec. ora 19:30
Gett’s Color Bar lanseaza oficial la Iulius Mall salonul din Cluj cu un show special. Ca tot se aproprie sezonul petrecerilor de iarna, cei ce doresc o schimbare sau doar sa se inspire vor putea sa urmareasca cum hairstylisti din Anglia isi vor pune in valoare calitatile

Traieste sarbatorile pe picior mare! – vineri, 5 dec
In 5 decembrie se deschide sezonul cumparaturilor iar eforturile cumparatorilor vor fi rasplatite la Tombola de Craciun. Se vor oferi premii zilnic, constand într-un minilaptop ASUS 7 INCH, iar in data de 24 decembrie va avea loc marea extragere a marelui premiu, un autorism de teren TOYOTA LAND CRUISER.

Dansul saniutei – sambata, 6 dec
Prichindeii de la Palatul Copiilor ne vor surprinde cu dansuri si cantece. Cei ce vor veni la ora 18.00 la intrarea din mall vor fi surprinsi de maiestria micutilor.

Poveste de iarna – duminica, 7 dec
In 7 decembrie Teatrul de papusi PUCK va da viata povestilor de iarna, drept cadou de la Mos Nicolae. Spre deliciul celor mici, pe langa spectacolul cu papusi vor primi si pachete cu dulciuri direct de la Mosu’. Parintii care au copii cuminti sunt asteptati de la 17.00 la intrarea principala.

Fii si tu Mos Craciun !
Campania umanitara organizata de Crucea Rosie Cluj va avea grija ca si persoanele in varsta si copiii din familiile defavorizate sa se bucure de perioada sarbatorilor de iarna. Cei care doresc sa sustina aceasta campanie pot face acest lucru intre 5 si 14 decembrie la Iulius Mall in zona Auchan prin donatii catre cei care au cu adevarat nevoie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!