Mall

Evenimentele saptamanii la Iulius Mall (3 – 14 februarie)

Dupa ce saptamana trecuta am avut parte de Winter Fashion Show si Campionatul de Sah pentru copii, perioada urmatoare se anunta mai plina de evenimente la Iulius Mall.

Sfantul Valentin – Maratonul dragostei 7-14 februarie
In perioada 7-14 februarie, la Iulius Mall incepe campania dedicata Sarbatorii de Sfantul Valentin: premiul cel mare este un week-end de doua persoane la Paris. Timp de 7 zile vor fi amplasate mai multe benzi pentru alergat, iar cei care vor dovedi ca alearga cel mai departe pentru dragostea lor vor intra in marea finala organizata in data de 14 februarie. Premiile oferite tuturor celor care se inscriu la maratonul dragostei sunt pe masura efortului depus: pentru primul kilometru se ofera bauturi energizante, pentru al 2-lea kilometru parcurs se ofera produse cosmetice, pentru 3 km vouchere la Gett’s sau SunKiss, iar cei care ajung la 4 km vor avea parte de o cina romantica la Oca Bianca. Totodata cei care vor face cumparaturi in valoare minima de 70 de Ron, vor castiga unul din cele 4000 de premii oferite la Centrul Info.
Campania se va sfarsi cu un concert Bere Gratis, moderatorul evenimentului va fi Catalin Dezbracatu’.

Shoppingul Pasiunea Mea! 5-6 februarie
In perioada 5-6 februarie, faimoasa emisiune Shoppingul Pasiunea Mea va fi filmata in magazinele din Iulius Mall Cluj. Emisiunea realizata de Euphoria TV are sustinatoare si in Cluj iar acestea vor fi premiate pentru fidelitatea lor. Vor avea loc sedinte de make-up si hair-styling precum si prezentari de moda.

Saptamana aceasta, 2 – 8 februarie, se va desfasura campania “Shoppingul se premiaza!”. Clientii surprinsi la cumparturi vor fi premiati pe loc. Echipa de sampling împreună cu mascota Mr. Discount va acorda premii Coca-Cola, energizante Burn şi sticluţe de Cappy pentru copii.

De asemeni, in perioada 1 – 14 februarie, puteti admira expozitia de fotografie “Fetele inocente ale Africii”.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 13

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Thu 13

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Thu 13

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Thu 13

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Thu 13

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC