Recomandări

Campanie de ecologizare in camine

In perioada 6-7 februarie 2009, Organizatia BEST Cluj-Napoca din cadrul Universitatii Tehnice va desfasura o campanie de ecologizare in campusurile din Observator si Marasti.

Campania numita “Green Week” isi propune sa sensibilizeze publicul studentesc la problema reciclarii hartiei. In cadrul campaniei, voluntari BEST se vor deplasa in campusuri in data de 6 si 7 februarie si vor colecta maculatura ramasa dupa sesiune de la studenti, direct de la acestia din camera, sperand astfel sa atraga atentia asupra unei modalitati simple si eficiente de a respecta mediul inconjurator. Hartia care va fi adunata va fi transportata de catre BEST la puncte de colectare unde va fi valorificata.

Este a doua editie a acestei campanii, care are deja in vedere, pentru continuitatea proiectului, alte actiunti de responsabilizare sociala in randul studentilor care se vor desfasura pe parcursul anului universitar curent.

Noi sustinem acest proiect si indrumam studentii sa contribuie la acest proiect si sa ofere feedback-ul necesar.

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 18

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Tue 18

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Tue 18

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Tue 18

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Tue 18

American dream @ Beluga

18 December, 12:00 pm - 19 December, 1:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC