Campanie de ecologizare in camine
Recomandări

Campanie de ecologizare in camine

In perioada 6-7 februarie 2009, Organizatia BEST Cluj-Napoca din cadrul Universitatii Tehnice va desfasura o campanie de ecologizare in campusurile din Observator si Marasti.

Campania numita “Green Week” isi propune sa sensibilizeze publicul studentesc la problema reciclarii hartiei. In cadrul campaniei, voluntari BEST se vor deplasa in campusuri in data de 6 si 7 februarie si vor colecta maculatura ramasa dupa sesiune de la studenti, direct de la acestia din camera, sperand astfel sa atraga atentia asupra unei modalitati simple si eficiente de a respecta mediul inconjurator. Hartia care va fi adunata va fi transportata de catre BEST la puncte de colectare unde va fi valorificata.

Este a doua editie a acestei campanii, care are deja in vedere, pentru continuitatea proiectului, alte actiunti de responsabilizare sociala in randul studentilor care se vor desfasura pe parcursul anului universitar curent.

Noi sustinem acest proiect si indrumam studentii sa contribuie la acest proiect si sa ofere feedback-ul necesar.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

1 comment

Comments are closed.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.