Locații din Cluj unde poți organiza petrecerea copilului tău

Home $ Articole $ Locații din Cluj unde poți organiza petrecerea copilului tău

by | Apr 16, 2024 | Articole, Descoperă Clujul

Organizarea unei petreceri pentru copilul tău poate fi plină de bucurie, dar și provocatoare. Din fericire, Clujul oferă o multitudine de opțiuni din care să alegi, adaptate pentru diverse gusturi și preferințe. Iată câteva locații din Cluj-Napoca pe care le poți lua în considerare pentru a organiza o petrecere memorabilă:

Hugs & Mugs este locul unde poți savura cafea sau preparate delicioase, în timp ce copilașii explorează mediul și se distrează la locul de joacă special amenajat cu jucării din lemn. De asemenea, atât cafeneaua cât și bistro-ul pot fi un loc potrivit pentru evenimentele speciale din viața copilului – zi de naștere, petrecere de botez sau alte evenimente importante. Există două locații în Cluj care pot fi rezervare pentru evenimente, Hugs & Mugs Bistro de pe str. Măceșului nr.2 si Hugs & Mugs Coffee de pe Blvd. 21 Decembrie 1989 nr 57.
Pentru rezervarea restauratului există pe o durată de 3 ore există 2 opțiuni:
1. O consumație minimă de 2700 lei. Poți alege din meniul locației pe care-l găsești pe site. Foto corner-ul cu numele copilului și ghirlanda din baloane sunt din partea administrației.
2. Un pachet standard ce conține pizza și băuturi non-alcoolice (adulți – 100 lei, copii – 50 lei) – minim 25 de adulți. Foto corner-ul cu numele copilului și ghirlanda din baloane sunt din partea administrației.

Pentru detalii poți apela la nr telefon 0799 076 483 sau scrie pe [email protected].

Centrala de escaladă promovează și încurajează noile generații să iubească mișcarea, natura și să devină persoane responsabile. Cățăratul este o alegere potrivită pentru a îmbina dorința de explorare cu activitățile fizice și consumul eficient de energie.
Un motiv în plus pentru a alege cățăratul pentru copilul tău este faptul că această activitate contribuie la dezvoltarea abilităților sociale ale acestuia. Prin jocurile și exercițiile el va interacționează cu alți copii și cu antrenorii noștri, astfel că își dezvoltă creativitatea și inteligența emoțională. Recomandată de la 5 ani, Centrala de Escaladă este cea mai mare sală din Transilvania, situată în Piața 1 Mai. Detalii la telefon 0731 842 853.

Jumping House
Aventura pe trambuline este garantată pentru cei mic la Jumping House. Spațiul Jumping House constă într-o serie de platforme gonflabile, trambuline, tobogane, o groapă cu bureți, un teren de basket , toate dispuse într-un mod atrăgător și adaptat pentru diferite grupe de vârstă. Aceste facilități oferă copiilor oportunitatea de a se elibera de energie și de a se juca într-un mod liber și distractiv. Accesul în parcul de trambuline este destinat în general celor peste 7 ani, însă și cei mici (3 – 6 ani) sunt așteptați însoțiți de părinți.
Există 4 pachete disponibile pentru organizarea unui eveniment în această locație: Full House (3850 lei), Mini Full House (2800 lei), Party 15 copii (2150 lei), Party 10 copii (1550 lei). Locația se află pe str. Tudor Vladimirescu 2-4, telefon 0770 173 636.

WOW Playground este un loc minunat pentru petreceri pentru copii, oferind o experiență distractivă și interactivă într-un mediu sigur și captivant. Aici, copiii se pot bucura de o varietate de activități, cum ar fi trambuline, zone de escaladă, tobogane și multe altele, toate concepute special pentru a stimula creativitatea și activitatea fizică a copiilor. Deschis în 2024, acest loc de joacă modern se află în incinta Multiplex Leul la etajul 2, pe Str. Arges Nr. 4. Este un mediu sigur și captivant pentru petreceri.

LTG Fonix Cluj
Fiecare copil visează la o zi de naștere memorabilă! LTG Fonix Cluj este locul ideal pentru o petrecere reușită, unde nu doar cei mici se vor distra, ci și părinții se vor simți excelent. Aventura și adrenalina este garantată. Vârsta minimă acceptată este de 7 ani, iar numărul maxim de copii pentru o petrecere este de 45.
Pachetele pentru ziua de naștere au o durată de 3 ore și necesită rezervare în prealabil. Indiferent de pachetul ales, beneficiile includ invitații personalizate, sesiuni de laser tag supravegheate, o sală de mese pentru copii, spațiu separat pentru părinți cu cafea, televizor color, AIR HOCKEY și un colț special pentru cei mai mici dintre invitați.
La ei puteți găsi pachete promoționale pentru organizarea evenimentelor pentru copii, de exemplu:
Mareșal 30 (30 copii – 3100 lei), General 25 (25 copii – 2650 lei), Căpitan 20 (20 copii – 2200lei), Sergent 15 (15 copii – 1750 lei) și Caporal 10 (10 copii – 1300 lei). Mai multe detalii despre pachetele promoționale se pot obține direct de pe site-ul lor.

Skai Urban Crag
Cu o suprafață de 500 metri pătrați, SKAI Urban Crag oferă facilități atât pentru cățărătorii fanatici, cât și pentru amatorii de mișcare. Peste 100 de trasee de calitate create de amenajatori cu experiență într-o varietate de stiluri si pentru fiecare nivel de experiență. Cățăratul indoor este un sport distractiv, plin de provocări și satisfacții, care dezvoltă armonios forța fizică și cea mentală. O petrecere pentru copii în acest loc ar fi minunată pentru energia și entuziasmul acestora. Locația se află pe Calea Baciului 1-3, iar ofertele se pot solicita la adresa de email [email protected], la numarul de telefon 0742 325 429 sau direct pe site.

Organizarea unei petreceri aniversare pentru copii în aer liber aduce cu sine un amestec minunat de entuziasm, aventură și bucurie. Această opțiune oferă oportunitatea de a transforma ziua de naștere a micuțului tău într-o experiență memorabilă, înconjurată de frumusețea naturii și de spațiu pentru distracție nelimitată. Iată câteva opțiuni pentru spații și activități în exterior:

Colo Colo
Colo Colo e un spațiu de joacă ce își dorește să ofere copiilor șansa de a se conecta cu natura, de a învăța prin joc, de a se exprima prin mișcare și de a-și face prieteni de colo-colo.
Petreceri aniversare pot fi organizate într-una din locațiile Colo Colo – Aventura și Forest, iar anul acesta sunt disponibile trei pachete aniversare, pentru a transforma visurile micuților în realitate!
Standard (Lu – Jo 1200 lei), Mediu (Lu – Jo 1600 lei) și All Inclusiv (Lu – Jo 2600 lei). De vineri până duminică pachetele se scumpesc cu 200 de lei.
Pentru mai multe detalii precum date disponibile și rezervări sunați (sau trimiteți un mesaj pe whatsapp) la numărul: 0731 140 908 sau pe pagina lor de Facebook.

Gecko Parc
Parcul de aventură Gecko Parc din imediata vecinătate a orașului Cluj-Napoca, în incinta parcului de agrement ,,Moara de vânt” reprezintă o concretizare a pasiunii pentru mișcare de care te poți bucura în natură.
Aventura la înălțime a fost concretizată într-o serie de parcursuri aeriene suspendate. Acestea se adresează atât celor mici (cu puteri la fel de mici) cât și celor mari cu abilități sportive a căror eficiență este testată din plin de obstacolele pe care trebuie să le depășească. Elementele de pe traseele avansate sunt concepute în așa fel încât să ofere provocări fizice și psihice celor care le abordează. Satisfacția produsă de finalizarea parcursurilor aeriene este însă pe măsura muncii depuse 😉
În parc sunt 5 trasee de cățărat diferențiate de gradele lor de dificultate și de vârstele celor care le parcurg. Cele peste 50 de “jocuri” care compun parcursurile aeriene provoacă cățărătorii experimentați și le oferă satisfacții și încredere celor începători.
Petrecerile necesită o rezervare prealabilă.

Parcul se află la cca. 14 km de Cluj-Napoca, la adresa Ciurila DC91 nr. 84M. Urmați traseul Cluj-Napoca – Făget – Sălicea (com. Ciurila). Chiar la intrarea în Sălicea, de pe DJ 107R, se vede spre stânga indicatorul spre Gecko Parc de la care mai aveți de parcurs 2,5 km.

Adrenalin Park
Adrenalin Park este încă un loc în apropiere de Cluj care promovează un stil de viață sănătos pentru toate vârstele. Acolo poți găsi trasee de aventură și jocuri pentru copii adaptate pentru înălțimea și nevoile lor. Petrecerile pentru copii la Adrenalin Park sunt o alternativă minunată la petrecerile tradiționale, oferind nu doar distracție și aventură, ci și o experiență educativă și memorabilă în mijlocul naturii și a unui mediu sigur și controlat. Pentru a organiza o petrecere la Adrenalin Park, tot ce trebuie să faci este să faci o rezervare pentru data dorită și numărul de copii invitați. Echipa parcului se va ocupa de organizare, asigurându-se că toate activitățile sunt sigure și distractive pentru cei mici. Numărul de invitați la zilele de naștere variază între 5 și 60 persoane. Parcul de aventură va acomoda grupuri de diferite mărimi, în funcție de disponibilitate în data aleasă.
Terasa Adrenalin Park vă întâmpină cu un meniu delicios, iar tortul poate fi desigur adus de familia sărbătoritului/sărbătoriților!
Rezervați o petrecere la telefon 0371 040 434 sau prin email la [email protected].

Ce alte locații potrivite pentru petreceri de copii mai cunoașteți în Cluj? Scrie-ne și le vom include în update-ul următor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!