Motive de iubire la Polus Center

Home $ Articole $ Motive de iubire la Polus Center

by | Feb 24, 2009 | Articole

Motive de iubire pentru femei…speciale la Polus Center.

Fie ca este vorba de prietena, sotie, mama sau fiica, fiecare dintre noi avem cate o femeie speciala in viata noastra, iar in perioada 1-8 martie, Polus Center Cluj premiaza toate motivele, mari sau mici, pentru care acea femeie ocupa un loc aparte in inimile noastre, in cadrul loteriei publicitare “O iubesc pentru ca …”
Toti clientii Polus Center care vor face cumparaturi in aceasta perioada, indiferent de valoare, pot participa la loterie completand un talon in care ne spun motivul pentru care o iubesc pe acea femeie speciala din viata lor. In fiecare zi, DJ-ii Radio Polus vor desemna un castigator prin tragere la sorti, iar apoi ii vor aduce premiile acelei doamne sau domnisoare deosebite nominalizate de catre castigator, direct la ea acasa sau la locul de munca, transportul fiind facut cu o limuzina BMW Seria 3 oferita de Autotransilvania.
Mai mult decat atat, la finalul loteriei “O iubesc pentru ca…”, toti participantii vor avea sansa de a darui acelei femei speciale un inel cu diamante, oferit de catre bijuteria Alessa. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti.

De asemeni, in fiecare zi, vor fi oferite premii din partea brandurilor prezente in Polus Center.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!