Mall

Motive de iubire la Polus Center

Motive de iubire pentru femei…speciale la Polus Center.

Fie ca este vorba de prietena, sotie, mama sau fiica, fiecare dintre noi avem cate o femeie speciala in viata noastra, iar in perioada 1-8 martie, Polus Center Cluj premiaza toate motivele, mari sau mici, pentru care acea femeie ocupa un loc aparte in inimile noastre, in cadrul loteriei publicitare “O iubesc pentru ca …”
Toti clientii Polus Center care vor face cumparaturi in aceasta perioada, indiferent de valoare, pot participa la loterie completand un talon in care ne spun motivul pentru care o iubesc pe acea femeie speciala din viata lor. In fiecare zi, DJ-ii Radio Polus vor desemna un castigator prin tragere la sorti, iar apoi ii vor aduce premiile acelei doamne sau domnisoare deosebite nominalizate de catre castigator, direct la ea acasa sau la locul de munca, transportul fiind facut cu o limuzina BMW Seria 3 oferita de Autotransilvania.
Mai mult decat atat, la finalul loteriei “O iubesc pentru ca…”, toti participantii vor avea sansa de a darui acelei femei speciale un inel cu diamante, oferit de catre bijuteria Alessa. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti.

De asemeni, in fiecare zi, vor fi oferite premii din partea brandurilor prezente in Polus Center.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Fri 14

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Fri 14

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Fri 14

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Fri 14

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Fri 14

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC