Cluburi, Concursuri

Concurs: 6 invitatii pentru Deep Sounds Party

Jasc si Carlos “coboara” in club cu emisiunea Deep Sounds Party, emisiune ce are loc in fiecare joi la Radio Impuls de la ora 22.00 pe durata a doua ore si unde se prezinta ultimele noutati in materie de muzica electronica.

Evenimentul va avea loc pe 5 martie in Club Decadence iar noi va oferim 6 invitatii (sau 3 invitatii de 2 persoane, cum vreti voi). Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu in care sa va exprimati parerea despre cei doi DJ care, anul acesta, au cateva nominalizari la Nights.ro Awards (puteti chiar sa-i si votati, noi am facut-o).

Vom alege castigatorii pe 4 martie si vom contacta, via email, pe respectivii 😉

Detalii despre eveniment gasiti aici.

Update: Concursul s-a terminat.

ClujLife - Te scoate din casă

7 comments

Probabil, cei mai tari Dj din Cluj. Ii stiu inca de pe vremea cand tineau lumea in picioare in Diesel, pana la 6 dimineata. Misto vremuri 🙂

dj carlos – iubeste salatele,pisicile si tenisul, uraste fotbalul datorita caruia pierde la conquiztador.:P
dj jasc – adora pizza de la mama mia 😀

Cei mai tari dintre cei mai mari :), extraordinara muzica, prestanta si sa nu uitam mixanta (daca exista cuvantul) …. fac un “cuplu” :p nemaipomenit pe scena nu degeaba au fost nominalizati 😉 tineti-o tot asa baieti!

ee. as spune destul de putin locul 18 pt carlos….totusi… e unul dintre cei mai consacrati dj de la noi… oricum buna treaba , bravo jasc!!

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm
Thu 17

Muzică live: Timeless

17 January, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC