Aisa si DJ Yaang @ Club Decadence

by | Sep 25, 2009 | Articole

Aisa si DJ Yaang @ Club Decadence – vineri, 2 octombrie 2009, h22.00

Live performance !

Toamna incepe scoala si se numara bobocii…noi ne asteptam sa pierdem sirul, sambata 2 octombrie in DECADENCE CLUB. Dupa o binemeritata vacanta, ne-am regrupat si ne-am pus iar pe facut petreceri una si una! Stim ca v-a fost dor de noi asa ca, incepem cu o seara romaneasca 100% .

AISA & DJ YAANG vor fi prezenti la prima strigare a catalogului . Nu se dau scutiri pentru absente nemotivate dar se dau diplome de merit!

Dupa 2 ani de hituri precum “4 the 1st time” – DJ Andi & Aida, “No Side Effect” , “Desire” – Aida & Adrian Eftimie si “I Feel Alright”, piese compuse si produse chiar de ei, Aida si Ovidiu Who’s Your Daddy vin cu o schimbare de stil si de nume. Prima piesa din noul proiect se numeste “Ready To Go (Boom)” si se aude in playlist-urile radiourilor de cateva luni. Piesa a fost produsa in colaborare cu Duncan Townsend din Marea Britanie si Marcus Brosch din Germania, avand un sound cu totul nou fatza de stilul cu care ne-a obisnuit Aida pana acum, o combinatie intre pop-dance si british-pop. Vocile au fost inregistrate la Kemper Music iar piesa a fost masterizata la cel mai mare studio din Suedia: BOHUSSOUND Studio Stockholm, unde de-a lungul timpului au trecut trupe precum ABBA, ACE OF BASE, ROXETTE, STATUS QUO, etc. Ultimul new entry al acestui proiect se numeste “Without You” si calca apasat pe urmele celei de mai sus, avand o traiectorie ascendenta in topurile romanesti .

Inainte de a colabora cu Ovidiu, Aida a cantat pe scena alaturi de Krypton ca backing-vocals, dar si cu Brad Vee Jhonson, la care se pot adauga o multime de alte proiecte si trupe pop-rock pe care Aida le-a avut de-a lungul timpului, dar care nu s-au concretizat in single-uri lansate pe piata. In 2006 inregistreaza simultan in studioul lui Ovidiu, WYD PROJECT, doua piese care devin hituri aproape in acelasi timp, “4 THE 1ST TIME” si “NO SIDE EFFECT”, drumul in paralel fiind continuat de cele doua piese pana la nominalizarea MTV din 2007 la sectiunea cel mai bun debut. Din momentul acela, Aida continua colaborarea in studio cu Ovidiu, atat pe parte de compozitie cat si de productie, pentru mai multe proiecte, dar si pentru noul lor proiect, AISA & DJ YAANG.

Cunoscut din emisiunile pe care de-a lungul timpului le-a realizat la Kiss FM, Ovidiu Who’s Your Daddy s-a lansat de 2 ani si in muzica, producand piesele si albumele mai multor artisti romani, printre care DJ Andi, Adrian Eftimie, Giulia, Anka Badiu, Vali Barbulescu, Gaz pe Foc, Alina Sorescu, DJ Sava, precum si o serie intreaga de remixuri pentru mai multe trupe si dj romani. Cea mai fructuoasa colaborare dar si longeviva s-a dovedit a fi cea cu Aida, alaturi de care urmeaza sa scoata noul si primul lor album.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This