Blanoz pleaca peste hotare

Home $ Cinema $ Blanoz pleaca peste hotare

by | Aug 24, 2010 | Cinema

Blanoz pleaca peste hotare

In pregatirea sezonului de toamna, trupa BLANOZ porneste intr-un mini-turneu, care marcheaza si primul concert in afara tarii! Setlistul contine piese si sonoritati diverse din zonele drum&bass, breaks, dubstep si reggae.

Datele turneului:

Miercuri 25 August – BUCURESTI @ TERASA URANUS 144

Vineri 27 August – CLUJ-NAPOCA @ RAUM CLUB

Sambata 28 August – ARAD @ KAFE

Marti 31 August – ULM (Germania) @ DONAUFEST

Componenta BLANOZ: Ati de Chile – tobe/percutie, Ciupi – percutie/fx/dj set, Ionut – synths, Blanilla – synths/fx/dj set, MC Agent

ISTORIE

Blanoz a aparut in 2003, sub numele de BLANOZ DISTRUZOS, un proiect artistic initiat de catre ATI si SULTAN, ce in scurt timp s-a transformat intr-o trupa “all star” de jam-session, careia i s-au alaturat artisti invitati din zona underground, reprezentanti ai scenelor de hip-hop si electro.

Au urmat aparitiile memorabile ale trupei in Web Club si Green Hours, la care au participat nume precum Dru Klein, Vexxatu Vexx si Pacha Man la microfon, dar si membri a altor proiecte de drum&bass si electro.

Un moment interesant ce a urmat a fost acela cand doua inregistrari din studio au ajuns in mainile fanilor care au facut ca, in mod inevitabil, piesele sa fie raspandite “la liber” pe Internet, unde pot fi gasite si in ziua de azi.

Chiar daca acest lucru a contribuit consistent la popularizarea trupei, prestatiile live au ramas elementul definitoriu al Blanoz, care a continuat sa apara pe scena romaneasca de clubbing, dar s-a remarcat si prin prezente la diverse evenimente si festivaluri, cum este cazul celei de-a doua editie a Fanfest, pe 26 august 2005, cand, oarecum accidental, proiectului i s-a alaturat MC Bean, cu care ulterior s-au si inregistrat cunoscutele piese “Te provoc” si “Jumatate tu, jumatate nu”.

In Cluj au avut numeroase evenimente, amintim aici localuri gazda ca: Irish & Music Pub (galerie foto 1 / galerie foto 2), Booha Bar (galerie foto 1 / galerie foto 2), Club Midi (galerie foto) sau Club Raum (galerie foto).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!