Cluburi

Atomic Hooligan & Jay Cunning @ Club Midi

Atomic Hooligan & Jay Cunning

Warmup: Marwan / After: NDJ

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa h00.00

Atomic Hooligan & Jay Cunning

TERRY HOOLIGAN, dj-iul care face parte din componenta proiectului Atomic Hooligan, va mixa pt prima data in Cluj.
DJ set-ul lui reprezinta o imbinare perfecta de electro hip hop, house, breaks, si djing de calitate condimentate cu scratch-uri rapide. Atomic Hooligan au fost votati in top cinci in mod constant in ultimii patru ani, la Breakspoll Awards. Terry Hooligan a dus sound-ul foarte departe, iar reputatia lor continua sa creasca.
Recent au semnat remix-uri pentru nume ca Groove Armada, Underworld, Tomcraft, M.I.A., The James Brown Band, Dune, ILS, N.E.R.D. De asemenea este de remarcat faptul ca la Breakspoll 2005 au primit premiul pentru Albumul Anului, s-au clasat printre primii 10 in Topul Albumelor Anului organizat de DjMag, iar la Breakspoll 2008 au fost votati Best Live
Atomic au castigat Best Live Act la Breakspoll anul trecut.

JAY CUNNING – Veteran al breakbeatului a castigat la Breakspoll un premiu pe 2010 pentru cea mai buna contributie adusa breakbeatului; gazda a emisiunii : Breakbeat Show la Kiss FM UK; prezenta constanta la noi in tara (Timisoara, Cluj, Mamaia, Bucuresti) satisface nevoile de breakbeat ale publicului cu o selectie energetica si foarte complexa, inca din 1996 (cand era implicat simultan in scenele de Old Skool, House, Drumandbass si chiar Garage).

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati acest eveniment pe wall-ul vostru (facebook) si sa reveniti cu un comentariu pentru verificare. Castigatorii se anunta in ziua evenimentului. Toti participantii la acest concurs au castigat. Detalii au primit pe fb.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Fri 14

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Fri 14

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Fri 14

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Fri 14

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Fri 14

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC