S-a dat startul la ClujLife Awards 02

Home $ Ale noastre $ S-a dat startul la ClujLife Awards 02

by | Jan 8, 2012 | Ale noastre

ClujLife.com, cel mai ambiţios şi vizibil proiect online de lifestyle din Cluj-Napoca, lider pe segmentul de evenimente si timp liber, anunta editia a II-a a premiilor ClujLife.
ClujLife Awards este un proiect menit sa prezinte feedback-ul publicului “devorator” de evenimente. Tot ce a contat in 2011 s-a sintetizat intr-o lista de categorii si multi nominalizati.

Voi, vizitatorii nostri, puteti arata cine merita apreciat, cine a fost muncitor sau cine mai are de lucrat si la ce. Votul si feedback-ul vostru poate influenta cluburile, barurile si cafenelele unde va petreceti mult din timpul liber si poate conta pentru organizatorii de evenimente si promoterii ce muncesc pentru distractia noastra.

Continuam si in acest an tot cu 15 categorii iar perioada de votare este 9 ianuarie – 9 februarie 2012. In fiecare saptamana vom avea un premiu de oferit, castigatorul fiind ales prin tragere la sorti. La aceasta editie premiile au o valoare totala de ~7.000lei si exprima recunostinta noastra pentru feedback-ul vostru.

Pentru saptamana 9 – 16 ianuarie avem urmatorul premiu: un card VIP la Gimmy (valabil la oricare dintre sali). Valoarea premiului: ~1000 euro.
In weekend, si nu numai, trebuie sa fii in forma, sa nu obosesti prea repede si sa nu fii primul care sparge gasca pe motiv ca vrea acasa. Trebuie sa fii pregatit pentru a fi scos din casa iar acest premiu cu siguranta iti va prinde bine!

La Gimmy sanatatea nu are varsta iar pentru ianuarie s-a pregatit o oferta foarte faina. Detalii aici.
Gimmy: Site / Facebook / Twitter / Tel: 0734 417 777 sau 0735 703 333

Reguli concurs:
– Fiecare persoana poate da un singur vot / saptamana.
– Participati cu numele real si o adresa de email valida (pentru a putea fi contactati ulterior)
– Fa o schimbare pe contul tau de facebook! Poza de profil trebuie sa fie aceasta sau aceasta, in functie de cine foloseste timeline sau nu. Vom valida castigatorul daca va avea, cel putin in ziua extragerii, una din cele doua imagini ca poze de profil.

Votul se da exclusiv pe aceasta pagina. Fiecare categorie necesita un vot.

Castigatorii ii vom anunta pe 10 februarie in cadrul unui eveniment oficial urmat de concerte si afterparty. Succes!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!