Discoballs @ Flying Circus Pub

Home $ Articole $ Discoballs @ Flying Circus Pub

by | Jan 29, 2012 | Articole

Concert: Discoballs

Afterparty: Last of the famous #6

Pret intrare: 10 lei

La inceputul anului 2008 (nu se stie exact data – aceasta se va stabili ulterior, cand baietii vor hotara brusc sa faca un concert aniversar) s-a creat proiectul Discoballs. Muzica electronica, improvizatie fara limitele genurilor. Numele a venit in circumstante necunoscute – DISCOBALLS – o provocare, un manifest, un curent, un show – con cojones y con corazón.
La scurt timp proiectul s-a prezentat pe la party-uri, festivaluri, cluburi. Improvizatia a dominat atmosfera, publicul a rectionat (adesea prin ridicare de spranceana), Discoballs didn’t give a fuck, Discoballs rocked!
Pe parcursul a un an, fara inregistrari oficiale, muzica celor trei s-a definit sub forma unor melodii (slagare) iar improvizatia a luat locul ciresei de pe tort in live-act si a ramas la baza procesului de creatie.
In vara lui 2009, Discoballs au fost prezenti la toate festivalurile de profil din tara. O tara in care fenomenul muzicii electronice (mai ales ca live performance) abia ia forma unui embrion, poate a unui fetus si, cum bine stim, a pair of Balls were needed at the very begining.
Istoric, cam atat, istoria factuala se scrie acum!

Membrii DISCOBALLS:
Alexei, Mizdan, Kirodian

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!