Blu Mar Ten @ Boiler Club

Home $ Party $ Blu Mar Ten @ Boiler Club

by | Aug 23, 2012 | Party

Blu Mar Ten / MadLiquid & Padre

Puțini artiști se pot lăuda cu așa o evoluție dinamica și consistentă ca BLU MAR TEN.

Născuți din ”big bang-ul” drum & bass al anilor ’90, Blu Mar Ten au fost repede observați de către LTJ Bukem, semnând apoi cu Good Looking Records. Au crescut cu o viteză uimitoare și au trecut de la jungle la experimentări cu downtempo, ambient, house, breaks, techno & left-field pentru labeluri ca Naked Music, TCR, Guidance și Big Chill, cu alte două albume complete cu material non-d&b pentru Exceptional Records.

Revenind la stilul drum & bass, Blu Mar Ten au mai lansat o serie de track-uri pentru Hospital Records, Med School, Renegade Hardware, Shogun Audio, 31 Records, Tangent și mulți alții.

În 2009 au pus bazele propriului lor label prin albumul ”Natural History”. LP-ul a livrat o varietate excepțională de sunete drum & bass prin remixuri ale Klute, Seba, Stray, Bop, Kastle & Badmammal.

În 2011, Blu Mar Ten au lansat albumult ”Love is the Devil” asigurăndu-și un succes și o apreciere la nivel mondial. 2012 au adus o serie de remixuri cu prezența lui dBridge, Marcus Intalex, BCee, Sunchase, Joe Syntax, Unquote & Sincopate.

#Concurs: Burn Studios, Boiler Club si ClujLife acorda 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare! Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!