RO:Massive – Clash of the titans @ Club Midi

Home $ Party $ RO:Massive – Clash of the titans @ Club Midi

by | Sep 18, 2012 | Party

RO:Massive – Clash of the titans

Lineup: DJ Vasile / Gojira / Snow & Agent / Astronaut Kru / Core Corp

Pret intrare: 10 lei

DJ VASILE
[Shukar Collective, B]
“Primul DJ din Romania”
DJ Vasile, se poate numi cu usurinta unul din artistii veterani care a pus bazele muzicii electronice in Romania, fiind considerat primul DJ din Romania!. Este unul dintre primii oameni care a deschis FM-ul in radio-ul bucurestean, imediat dupa caderea regimului comunist, in decembrie 1989.Angrenat in mai multe proiecte de-a lungul timpului, DJ Vasile a facut parte din Matze in ’92 alaturi de Cristi Stanciu, iar trei mai tarziu a fondat trupa Suie Paparude.De prin ’97, DJ Vasile intemeiaza proiectul Natural Soft Killers (NSK), alaturi de Cristi Stanciu si Cristian Stefanescu (Electric Brother). In anul 2000, DJ Vasile se implica intr-un proiect ce genereaza multe controverse, Shukar Collective. In componenta acestei trupe se mai gasesc si Dan Handrabur aka Dreamdoktor, Cri Stanciu aka Matze, Mitos Micleusanu aka Diafragma, Vlaicu Golcea, Marius Matesan si trei «solisti» vocali si percutionisti de origine rromi.
In prezent realizeaza saptamanal alaturi de Matze emisiunea Zona Libera, pe Radio Guerilla si continua turneele nationale si internationale atat ca dj cat si ca membru Shukar Collective.
Vasile a influentat generatii de dj, muzicieni si ascultatori, reusind intotdeuna sa surprinda prin modul in care foloseste muzica, tehnologia, si interactiunea cu publicul, fiecare set reprezentand astfel o calatorie unica!

GOJIRA
[Bass Turbat, B]
“The Doctor”
Excentric din fire, Gojira defileaza inca din 2005 pe scena electro – tehno pop autohtona cu show-uri indraznete, iar mix-urile eclectice de bass cu ritmuri techno, breakbeat si dubstep au devenit specialitatea lui. La ora actuala, Gojira deschide un discurs muzical amplu si ostentativ, in care isi declara cu sinceritate predispozitia catre combinatii nemaipracticate si indraznete, in care include excese muzicale care genereaza adrenalina in public si oricat de avangardiste sau satirice in intentia lor, starnesc la dans.
In 2012 demaraeaza un proiect alaturi de Planet H, piese ca si “Da-i mai tare” sau “Fugi” devenind unele din cele mai ascultate si apreciate creatii romanesti ale momentului!

DJ SNOW & MC AGENT
[Unusual Suspects]
DJ SNOW este un pionier al drum&bass-ului in Romania.In cei peste 12 ani de activitate a impartit scena cu nume mari ale drum&bass-ului si muzicii electronice: Chase&Status, Sub Focus, Pendulum, Ink, Dieselboy, Commix,Noisia,Teebee, Dylan, Black Sun Empire, Loxy, Storm, Marcus Intalex, Aphrodite, Lee, AI, Bailey, SUV, Rennie Pilgrem & Mc Chikaboo, Electrosoul System, Verse si altii.
MC AGENT activeaza in scena de muzica electronica romaneasca din anul 2003.
Pe langa mc-ing este promoter alaturi de Unusual Suspects Cluj-Napoca.A avut mai mult de 100 de aparitii live in tari ca si Ungaria, Germania sau Spania si in toate locatiile importante din Romania.
A aparut pe scena la microfon alaturi de nume ca Ed Rush,Optical, Audio, Camo&Crooked, Noisia,Original Sin, Dillinja,Chris.SU, Mindscape, Funsta MC, MC Navigator, Erb N Dub, Blanoz, BAU si multi altii. Ideile principale ale mesajului transmis sunt unitatea , respectul si gandirea pozitva dar versurile trateaza si problematica sociala si politica de actualitate.
SNOW si AGENT au astfel o activitate continua care consta in showuri saptamanale in tara si strainatate, inregistrarea de mixuri si promovarea de evenimente.Stilul de drum&bass este multi directional dar caracterizat prin dinamica si energie, o reteta care incinge orice club sau festival.
Anul 2012 aduce: participari la Sziget Budapesta, B’est Fest, turneul national si multe mixuri noi din care remarcam “New Levels part 2”.

#Concurs: Punem la bataie 20 de invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com mă scoate din casă!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare! Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!