Cafenele, Concerte

Giuseppe Gualtieri Marino @ Simon`s Place

Serată Italiană cu Giuseppe Gualtieri Marino de Valentine`s Day

O zi specială precum cea de 14 februarie merită să fie sărbătorită aşa cum se cuvine, deoarece celebrăm Iubirea. Valentine`s Day este prilejul oficial de a petrece nesingherit alături de persoana iubită.

În acest an, Joi, 14 februarie, de la ora 20.00, Simon`s Place (Inocenţiu Micu Klein, nr.23) ne întâmpină cu o propunere deosebită: O serată italiană care îl va aduce sub lumina reflectoarelor pe italianul Giuseppe Gualtieri Marino, un tânăr şarmant care le încântă pe Doamne prin talentul său vocal şi instrumental: pian şi chitară. Într-un context romantic, gazda Simon`s Place aşteaptă îndrăgostiţii cu multă căldură, muzică italiană consacrată, dans, un vin de excepţie şi multe surprize din partea casei, gândite şi plănuite cu mult drag de însuşi proprietarul Simon`s Place.

Giuseppe Gualtieri Marino s-a născut în sudul Italiei, în Regiunea Calabria, într-o familie de intelectuali italieni, mari iubitori de muzică. Graţie influenţei familiei, preia de la mama sa pasiunea pentru pian pe care-l studiază de la vârsta de 5 ani, iar de la tatăl sau cea pentru chitară, pe care o va studia mai târziu la Liceo Musicale Orpheos Stillo.
Preferinţele sale muzicale se desfăşoară pe un areal larg, de la pop, rock, blues, jazz şi nu în ultimul rând muzică clasică, genuri muzicale în care a performat în nenumărate ocazii, fie ca invitat la concertele municipale, mondene şi jurnalistice, fie ca oaspete al emisiunilor radio-tv italiene, ori în periplurile sale muzicale de-a lungul litoralului.

Momentele majore care i-au marcat cariera tânărului artist în vârstă de 25 de ani sunt participarea la Concerto del Primo Maggio, o manifestare culturală italiană extrem de populară ce polarizează atenţia a peste 2.5 milioane telespectatori şi un numeros public ce umple piazza di Porta San Giovanni la Roma, precum şi concertarea în deschiderea evenimentului ce afirma duetul Sonohra drept proaspăt câştigător al celebrului festival de la San Remo.

Programul muzical pregătit pentru seara din 14 februarie cuprinde piese din repertoriul unor artişti celebrii precum Laura Pausini, Lucio Battisti, Ramazzoti sau Nek, dar şi compoziţii proprii. Unul din momentele de forţă ale lui Giuseppe este cel de improvizaţie, nelipsit în orice spectacol susţinut de acesta.

Dragostea pentru muzica, talentul, studiul muzical tenace şi îndelungat, dar si energia celor 25 de ani, completate cu atmosfera unui loc special, Simon` Place.
Preţul biletului: 20 lei. Rezervări: 0748 328 788 / 0757 880 227.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 16

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sun 16

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sun 16

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sun 16

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sun 16

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC