Black Sun Empire vin la Delahoya 2013

Home $ Știri Cluj $ Black Sun Empire vin la Delahoya 2013

by | May 1, 2013 | Știri Cluj

Black Sun Empire & MC Codebreaker vin la Delahoya 2013 (15 iunie)

Festivalul Delahoya se intoarce in mijlocul naturii in 14 & 15 iunie. Noua locatie este Valea Garbaului din Cluj-Napoca (fostul poligon militar din Faget), o locatie foarte generoasa care va putea gazdui simultan cele 2 scene (una open-air si una in cort de spectacol), activitati sportive si culturale in timpul zilei si camping pentru doritori.

Printre headlinerii editiei cu numarul 17 se vor numara si renumitii BLACK SUN EMPIRE acompaniati de MC CODEBREAKER. Īn ultimul deceniu Black Sun Empire si-au construit un renume de adevarati inovatori ai scenei de drum & bass sa cum o stim azi. Acestia reusesc sa capteze īn continuare interesul unei noi generatii de iubitori de drum & bass mentinānd īn acelas timp un numar de fani dintre cei mai dedicati muzicii electronice. MC Codebreaker va fi MC-ul dedicat scenei d’n’b/break-beat/dubstep atat in 14 cat si in 15 iunie.

Pregatiti-va pentru un show exploziv care nu-l veti uita mult timp! Delahoya 2013 – Back to nature! 14-15 iunie – Cluj-Napoca – valea Garbaului

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!