Muzica reggae si dancehall pe scena Blazing Vibez la B’ESTFEST Summer Camp!

Home $ Știri Cluj $ Muzica reggae si dancehall pe scena Blazing Vibez la B’ESTFEST Summer Camp!

by | May 8, 2013 | Știri Cluj

B’ESTFEST Summer Camp continua traditia inceputa anul trecut si pregateste alaturi de MTV si Pro FM o scena dedicata fanilor muzicii reggae, dub si dancehall ce va aduna in acelasi loc cei mai cunoscuti DJ, MC si selectah din familia Blazing Vibez. Festivalul B’ESTFEST va avea loc anul acesta in perioada 5-7 iulie, in programul sau fiind incluse nume precum Nas, Texas, Chase & Status (Live), Enter Shikari, Soilwork, Tiamat, Friction, Joker sau Noisia.

Iubitorii genului reggae precum si cei care merg la party-urile urbane din Centrul Vechi (Bucuresti), Vama Veche dar si din tara sunt deja obisnuiti cu fenomenul Blazing Vibez, cel mai apreciat concept de party reggae din Romania. Programul scenei Blazing Vibez din cadrul festivalului va cuprinde multitudinea de stiluri asociate muzicii reggae: roots, dub, reggae, new roots, dancehall, rock steady, rub-a-dub si jungle, muzica si buna dispozitie fiind ingredientele pentru un party ce va tine 3 zile si 3 nopti!

Programul scenei Blazing Vibez – powered by MTV si ProFM, va include nume precum Dj Undoo, Blazing Vibez Soundsystem, Chesarion, Dj Oldskull, Sara Alexander, Colentina Soundsystem, Lady Raizah, King Julien, Ras T si Phlo da Shaolin.  

Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

Artisti scena Blazing Vibes powered by MTV si PRO FM:
Dj Undoo
Dj Undoo este unul dintre cei mai apreciati tineri producatori si DJ de reggae, hip-hop si RnB din Romania, fiind implicat de-a lungul timpului in multiple proiecte muzicale ce variaza de la hip-hop la hardcore rock, trip-hop si electro, devenind cunoscut unui segment mare de public, atat din zona underground, cat si din mainstream.

Colentina Soundsystem
Proiectul “Colentina Soundsystem” s-a nascut la unul dintre party-urile Blazing Vibez, atunci cand DJ Undoo a inceput sa mixeze back-to-back alaturi de unul dintre vechii sai prieteni – Zodiak. De atunci, cei doi au mixat impreuna la mai multe show-uri ale genului, aducand o “noua culoare” in peisajul muzicii reggae autohtone.
Blazing Vibez Soundsystem
Blazing Vibez Soundsystem s-a nascut din dorinta de a oferi publicului un show cat mai diversificat, cu muzica din zone diferite, variind de la hip-hop la jungle, avandu-si insa radacinile in muzica reggae. Scopul celor patru DJ implicati in proiect este acela de a face publicul sa danseze pana dupa rasarit la fiecare party.

Chesarion
Membru fondator Jah Army si membru al crew-ului Blazing Vibez, Chesarion este una dintre cele mai constante prezente pe scena reggae din Romania. Chiar de la primele sale show-uri s-a remarcat ca o prezenta deosebita la evenimentele de gen din Romania, aducand in atentia publicului genuri ale muzicii reggae nepromovate pana atunci.

DJ Oldskull
Dj Oldskull si-a inceput activitatea de DJ inca din anul 2003, axandu-se pe hip hop si r’n’b. Treptat a devenit din ce in ce mai cunoscut in randul publicului de gen, ajungand sa colaboreze cu mai multi artisti si sa-si creeze propriile productii muzicale. In momentul de fata, DJ Oldskull este Dj-ul oficial al artistilor Maximilian si Tranda. Pe langa aceste colaborari, el a mai lucrat cu artisti cunoscuti din scena hip-hop romaneasca precum Grasu XXL, Guess Who, Spike, Junky, Agresiv sau Skizzo Skillz. Colaborarea cu Blazing Vibez a inceput in luna decembrie 2012, atunci cand Dj Oldskull s-a hotarat sa dezvaluie publicului si o alta latura a personalitatii sale artistice, inclinata spre reggae si dancehall.

Sara Alexander
Incepandu-si activitatea muzicala 2010, Sara a fost prezent la majoritatea party-urilor cu specific reggae din Bucuresti si nu numai. Stilurile muzicale abordate sunt Conscious dub, Roots si nu-roots.

Lady Raizah
Lady Raizah include in seturile sale piese de la dancehall pana la drum’n’bass si de la nu-roots la dubstep. Incepandu-si activitatea muzicala in anul 2007, Lady Raizah a impartit scena cu artisti precum Gentleman, Tony Anthem, PsychoFreud si Jacky Murda.

King Julien
Incepandu-si activitatea in 2010, King Julien este unul dintre cele mai prezente nume pe afisele evenimentelor de profil din Bucuresti. Seturile sale includ o varietatea mare de stiluri muzicale, de la roots pana la early dancehall si rub-a-dub si sunt o componenta constanta a party-urilor reggae bucurestene.

Ras T
Ras-T si-a inceput activitatea muzicala in 2010, in Bucuresti. Prezent la majoritatea evenimentelor reggae din ultima vreme, Ras T este unul dintre cei mai activi DJ ai scenei reggae din Romania. Mixurile sale reggae contin piese roots, new-roots si dancehall si au fost foarte apreciate atat de catre publicul prezent la party-uri cat si in mediul online. De asemenea, seturile sale contin influente hip-hop, r&b, drum n bass si dubstep.

Phlo da Shaolin
DJ, producer si live performer, Phlo Da Shaolin are o deschidere muzicala vasta, imbinand in seturile sale elemente de reggae, dub, drum’n’bass sau dubstep. Cu o experienta de peste 8 ani pe scena, reuseste sa faca publicul sa danseze incepand din primul minut al seturilor sale. A fost prezent pe aceeasi scena cu artisti de renume international precum Radikal Guru, Foreign Beggars sau Asian Dub Foundation.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!