Sofa Surfers @ Hotel Continental

Home $ Articole $ Sofa Surfers @ Hotel Continental

by | May 20, 2013 | Articole

Concert: Sofa Surfers

În seara de 5 iunie, la Hotel Continental, va concerta una dintre formațiile momentului pe scena indie rock, Sofa Surfers. Show-ul va fi precedat de proiecția filmului Trains of Thoughts, un eseu vizual despre stațiile de metrou din marile orașe ale lumii, regizat de Timo Novotny pe muzica austriecilor de la Sofa Surfers.

Recunoscuți pentru mixul de rock cu electro, trip-hop, dub și acid jazz, cu tușe de R&B și soul, cei patru membri ai Sofa Surfers au avut succes de la debut, cu albumul „Tranzit” (1997), care conținea single-ul „The Plan”, devenit senzația cluburilor din Vest la acea vreme. De atunci, au susținut sute de concerte în toată lumea și au lansat opt albume, cel mai recent – și, totodată, unul dintre cele mai apreciate – fiind cel din 2012 – „Superluminal”.

Pret bilet: 30 lei

 

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa… la Sofa Surfers @ Hotel Continental” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.

Castigatorii au fost anuntati.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!