All Hollow #4 Launch Party @ Club Midi

Home $ Party $ All Hollow #4 Launch Party @ Club Midi

by | May 24, 2013 | Party

The Warden Collective
presents
Newcomers Party // All Hollow #4 Launch
at TIFF

Performing:
Robin and the Backstabbers
Lights Out!
Gojira‘s project, Policlinic

Unul dintre cele mai mari nume ale cinematografiei romanesti, actrita Luminita Gheorghiu, este coperta editiei de vara 2013 a revistei All Hollow.

Ca de fiecare data, proiectele All Hollow incearca sa scoata vedetele din zona lor de confort. Departe de a se afla la primul succes international si dupa mai bine de 30 de ani dedicati filmului si teatrului, actrita a acceptat sa participe la un concept inedit pentru pictorialul de coperta al revistei.
Materialul realizat de fotograful Barna Nemethi, stilistul Ovidiu Buta si make-up artistul Alexandru Abagiu dezvaluie deopotriva usurinta de a intra in roluri atipice si munca si dedicatia ce se ascund in spatele unui mare om si actor, lucruri care fac din Luminita Gheorghiu o forta inepuizabila.

Pentru fiecare numar, All Hollow organizeaza o petrecere de lansare, insa de data aceasta evenimentul va avea loc la Cluj, in cadrul TIFF (Transilvania International Film Festival, editia a 12-a). Una dintre surprizele pregatite pentru TIFF este lansarea unui scurt metraj ce le are ca protagoniste pe Luminita Gheorghiu si Monica Birladeanu, realizat de The Warden Collective (trio-ul Griffon & Swans, deFilm si Digital Cube).

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa! http://cjl.ro/1g2 ” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!