Lună Plină, editiţia a II-a @ Biertan

Home $ Festivaluri $ Lună Plină, editiţia a II-a @ Biertan

by | Jun 27, 2013 | Festivaluri

În perioada 14-18 august 2013, la Biertan, județul Sibiu, va avea loc cea de-a 2-a ediție a Festivalului de Film Horror & Fantastic „LUNĂ PLINĂ”, unicul eveniment din România axat în exclusivitate pe cinema-ul horror și fantastic.

Organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și prezentat de Festivalul Internațional de Film Transilvania, „LUNĂ PLINĂ” va oferi, pentru al doilea an consecutiv, cele mai bune producții horror și fantastice, deopotrivă clasice și moderne, filme care fie au devenit repere ale cinema-ului de gen, fie sunt pe cale să devină.

Vizionările vor avea loc în aer liber (Grădina Melies – 1000 de locuri și Cinema Vertigo – 400 de locuri) și în interior (Sala Karloff – 120 de locuri și Studioul Ion Hobana – 180 de locuri). Pe lângă pensiunile tradiționale din zonă, cinefilii vor avea la dispoziție un camping modern, precum și un „cartier general”, situat în Piața Mare a orașului, unde se va organiza un târg de mâncăruri și băuturi tradiționale și produse hand made.

La fel ca la prima ediție, pasionații de filme horror și fantastice vor putea opta pentru bilete unice la prețul de 8 RON (5 RON pentru localnici) cu taxa de campare de 10 RON pe noapte, sau pentru abonamente cu diferite valori:

Din 14 august – 70 RON abonament proiecții (100 RON cu taxa camping inclusă)

Din 15 august  – 60 RON abonament proiecții (85 RON cu taxa camping inclusă)

Din 16 august  – 50 RON abonament proiecții (70 RON cu taxa camping inclusă)

Primele 50 de abonamente pentru toata perioada cu campare inclusa sunt disponibile la prețul de 80 RON, iar urmatoarele 100 de abonamente – la prețul de 90 RON.

Abonamentele se pot achiziționa de pe www.biletmaster.ro, sistem de vânzare computerizată, care ajută la procurarea rapidă a biletelor de intrare şi a abonamentelor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!